x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Suveniruri muzicale marca Demis Roussos

Suveniruri muzicale marca Demis Roussos

05 Dec 2010   •   19:56

Sala Palatului din Bucureşti a găzduit, sâmbătă seară, spectacolul aniversar al lui Demis Roussos, care sărbătoreşte 40 de ani de carieră, în cadrul unui turneu mondial.

Artistul a revenit pentru a patra oară în Capitală după concertele susţinute în 2000, 2008 şi 2009. Interpretul, născut în Egipt, crescut în Grecia şi stabilit în Paris, a spus că ar putea deveni o tradiţie să vină an de an în România, în aceeaşi zi: “Bună seara, Bucureşti! Cred că a ajuns un obicei să ne întâlnim anual, în aceeaşi zi. În această seară vom avea multe melodii frumoase, cântece de Crăciun, piese mai vechi şi mai noi, pe care le vom cânta împreună. Vă iubesc români!”, a spus Demis Roussos, care şi-a început recitalul cu piesa “Quand je t'aime”.

Spectacolul a fost format din două părţi de câte 45 de minute. Prima dintre ele a inculs piese ca “Rain and tears”, “We shall dance”, “Love is”, “Lovely lady of Arcadia”, “My friend the wind” sau “Goodbye my love, goodbye”, dar şi melodii de sezon precum “White Christmas” sau “First Noel”. În cea de-a doua parte a concertului, Demis Roussos a interpretat “Whiter shade of pale”, “Santa Lucia”, “My reason”, “Mammy blue”, “On ecrit sur les murs” sau “Dinata, dinata”. Câţiva spectatori mai curajoşi au urcat pe scenă şi au dansat alături de artist. La finalul show-ului, Demis Roussos a fost rechemat pentru un bis, melodia “From souvenir to souvenir” fiind piesa care a încheiat spectacolul. Artistul a părăsit scena după ce a mai mulţumit încă o dată publicului bucureştean.

×
Subiecte în articol: arte muzica demis roussos