x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tatăl blues-ului britanic, John Mayall la Bucureşti!

Tatăl blues-ului britanic, John Mayall la Bucureşti!

de Alex Revenco    |    24 Apr 2012   •   17:38
Tatăl blues-ului britanic, John Mayall la Bucureşti!

Cel mai important bluesman alb din istorie sI initiatorul 'miscarii de blues' din Marea Britanie va sustine un concert extraordinar pe 11 noiembrie a.c., la Sala Palatului.
Cu o cariera impresionanta ce se intinde pe durata a cinci decenii, John Mayall a 'crescut' in cadrul formatiei sale, Bluesbreakers, o serie de ilustri muzicieni, precum : Eric Clapton, Jack Bruce, Peter Green, John McVie, Mick Fleetwood, Mick Taylor, Don "Sugarcane" Harris, Harvey Mandel, Larry Taylor, Aynsley Dunbar...sau Coco Montoya sI Buddy Whittington.

Tata a sase copii si bunic de tot de atatea ori, John Mayall s-a nascut langa Manchester, apoi s-a mutat la Londra sI de ani buni locuieste in Los Angeles. Compozitor, solist vocal sI chitarist, Mayall canta la fel de bine la muzicuta & orga, a inregistrat cincizeci sI sapte (!) de albume sI din 2005 este Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic. Dupa ce din iunie pana in septembrie canta in SUA sI Canada, John Mayall ajunge in Europa sI spre bucuria noastra sI in Romania, noua formula Bluesbreakers avandu-i in componenta pe Rocky Athas- chitara, Greg Rzab- bass sI Jay Davenport- tobe. Biletele la concertul John Mayall & Bluesbreakers din noiembrie s-au pus in vanzare, costa 75, 100, 150, 200, 250, 300 de lei si se gasesc pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo si la Sala Palatului.

×
Subiecte în articol: muzica