x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ten Years After, la Sala Palatului

Ten Years After, la Sala Palatului

de Alex Revenco    |    18 Feb 2010   •   00:00
Ten Years After, la Sala Palatului

Spectacolul de la Bucureşti al legendarului grup britanic face parte din "The Evolution Tour 2010", mâine rockerii având programat un show în Germania. Sâmbătă, în jurul orei 15:00, Ten Years After ajunge în Capitală, iar marţi de dimineaţă pleacă în Polonia, la Cracovia.



În seara concertului de la Bucureşti, Leo Lyons, Chick Churchill, Ric Lee şi "puştiul" Joe Gooch au solicitat 10 prosoape negre mari, diverse preparate culinare vegetariene, lapte din soia - pentru cafea, fructe exotice, două sticle de coniac Remy Martin, câte două sticle de vin de calitate din fiecare sortiment alb, roşu & rose, 12 beri, 24 (!) de litri de apă plată şi sucuri naturale de portocale.

MÂNCARE VEGETARIANĂ
Cu două ore înainte de începerea concertului, componenţii formaţiei au solicitat gustări calde (vegetariene!) consistente, preparate din pâine integrală, somon afumat, legume prăjite, sushi vegetarian, humus şi crudităţi, mozzarella şi salată de roşii cu ulei de măsline, fructe uscate şi miez de nucă, ceai de plante şi fructe, cafea fără cofeină şi lapte de soia sau lapte de vacă cu 0,1 grăsime.

Pe toată perioada şederii în România, cei de la Ten Years After vor fi însoţiţi de o echipă de filmare a postului TVR 2, pentru realizarea unui making off.

PAZĂ ŞI PROTECŢIE
TVR 2 va înregistra şi concertul de la Sala Palatului, urmând a fi difuzat integral, la scurt timp după eveniment. Leo, Chick, Ric & Joe vor fi cazaţi la Rin Grand Hotel, iar înainte şi după concert au solicitat să li se asigure pază şi protecţie din partea unei unităţi specializate.


Din 11 oraşe vin "microbuze Woodstock"
Concertul Ten Years After de la 22 februarie, grup care a făcut furori la Woodstock în 1969, a atras un mare număr de spectatori din întreaga ţară. Dintr-o simplă statistică a biletelor vândute, organizatorii au constatat că un mare număr de iubitori ai muzicii rock din diferite oraşe din România sunt interesaţi să vină la Bucureşti pentru a-i vedea în carne şi oase pe aceşti patru muzicieni de legendă.

Aşa cum în 1969 autobuze ticsite de fani din toate colţurile Americii au sosit la celebrul Festival de la Woodstock, Florin "Grig" Grigoraş, liderul grupului sibian Riff, a avut ideea de a se "forma" microbuze şi pentru concertul Ten Years After. Organizatorii de la Vreau Bilet au "cuplat" imediat şi astfel s-au organizat nişte curse speciale ("microbuzele Woodstock"), care vor ajunge la Sala Palatului cu o oră înaintea începerii concertului şi vor pleca înapoi imediat după terminarea acestuia.

Deplasarea cu bilet inclus costă între 100 şi 150 de lei - în funcţie de distanţa parcursă -, iar microbuzele vor pleca din oraşele Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi, Galaţi, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara, Târgu-Mureş. Mai multe informaţii legate de locurile de întâlnire, ora plecării-sosirii etc. la Agenţia Vreau Bilet, la numărul de telefon 0723-34.63.03 sau la adresa simona.dragulescu@vreaubilet.ro. Detalii despre concert, despre formaţiile TYA şi Riff, la www.vreaubilet.ro, la rubrica de ştiri.


Woodstock - Ten Years After - Going Home



Ten Years After - Good Morning Little Schoolgirl

×
Subiecte în articol: bucuresti muzica concert ten years after