x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica The Big Four: Live HD

The Big Four: Live HD

de Sebastian S. Eduard    |    18 Iun 2010   •   00:00

Cinema Liberty Center continuă tradiţia serilor muzicale, de data aceasta cu un eveniment de excepţie. Pentru o singură noapte, metalişti din întreaga lume vor trăi o experienţă unică: marţi, 22 iunie, Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax vor performa împreună pe o singură scenă (în cadrul Festivalului Sonisphere de la Sofia) şi, datorită tehnologiei prin satelit, concertul va fi transmis live în 800 de cinematografe din întreaga lume, printre care şi The Light Cinema Liberty Center.

Transmisiunea Live HD va începe la ora 20:00 şi va avea o durată de 4 ore şi 15 min. Cele patru trupe au vândut milioane de discuri în toată lumea, au susţinut sute de concerte internaţionale, însă aceşti giganţi ai muzicii nu au împărţit niciodată aceeaşi scenă... până acum! În decembrie 2009, cele patru trupe au anunţat că îşi vor uni forţele pentru a concerta în cadrul Festivalurilor Sonisphere, în doar şapte ţări din Europa.
Preţul unui bilet este de 90 de lei, iar acestea se găsesc la casa de bilete sau pot fi achiziţionate online la www.lightcinemas.ro.

×
Subiecte în articol: muzica