x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica The Rolling Stones amână concertul de la Havana! Are legătură cu vizita preşedintelui SUA în Cuba

The Rolling Stones amână concertul de la Havana! Are legătură cu vizita preşedintelui SUA în Cuba

22 Mar 2016   •   18:27
The Rolling Stones amână concertul de la Havana! Are legătură cu vizita preşedintelui SUA în Cuba

Celebra formaţie britanică The Rolling Stones a trebuit să îşi amâne cu cinci zile concertul prevăzut pentru duminică la Havana, din cauza vizitei preşedintelui american, Barack Obama, relatează Reuters.


Şeful Casei Albe a sosit duminică în Cuba pentru o vizită istorică de 48 de ore, la 15 luni după inversarea unei politici de peste jumătate de secol faţă de Cuba şi începerea normalizării relaţiilor cu fostul adversar din Războiul Rece.

S-a întâmplat ca ultima etapă, la Havana, a turneului formaţiei britanice în America de Sud să coincidă parţial cu vizita preşedintelui american, astfel că, atunci când au aflat de vizita lui Obama, organizatorii au decis amânarea concertului până vineri, a declarat managerul formaţiei, Dale "Opie" Skjerseth.

"La un moment dat ne-am gândit că Obama va veni la spectacol", le-a spus Skjerseth reporterilor prezenţi sâmbătă la complexul sportiv în aer liber, unde va avea concertul. "El este momentul nostru de deschidere", a glumit Dale.

Formaţia a adăugat acest concert gratuit la finalul turneului său latino-american, devenind astfel prima trupă importantă de rock care va cânta în Cuba.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: The Rolling Stones sua Cuba havana concert