x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tina Turner s-a măritat a doua oară, la 73 de ani!

Tina Turner s-a măritat a doua oară, la 73 de ani!

26 Iul 2013   •   17:06
Tina Turner s-a măritat a doua oară, la 73 de ani!

O femeie poate deveni mireasa la orice varsta, insa pe masura ce anii trec, si alegerea rochiei devine tot mai dificila. Corpul nu mai e atat de zvelt, rochia nu mai poate fi la fel de alba ca la prima casatorie... Iar cand blituzurile aparatelor reporterilor se aud intr-una, alegerea devine si mai dificila.

 
Rina Turner, care recent a devenit cetean elvetian, e una dintre femeile care au reusit sa-si pastreze un corp superb si la o varsta inaintata, asa ca l-a lasat pe Armani sa decida pentru ea. Casatoria cu Erwin Bach, cu 16 ani mai tanar, a avut loc in weekend, insa instantanee de la petrecere abia acum au fost date publicitatii de Hello, conform Daily Mail.
 
Desi evenimentul a fost, fara indoiala, unul fericit, Tina Turner, in varsta de 73 de ani, a imbracat fara sfiala o rochie neagra cu verde, cu cristale Swarovski. Nunta a avut loc in Elvetia, iar printre invitati s-au aflat David Bowie, Eros Ramazzoti, Sade, dar si Oprah Winfrey.
 
Nascuta Anna Mae Bullock in Tennessee, Tina Turner a dominat scena muzicii internationale timp de peste cinci decenii. S-a mutat in Elvetia in 1995, cand partenerul ei a fost transferat aici, retragandu-se ulterior si din viata publica, in urma unui turneu sustinut in 2008/2009.
 
Inainte sa inceapa, la mijlocul anilor '80, relatia cu Bach, Turner a fost casatorita, timp de 14 ani, cu Ike Turner. L-a parasit in 1976, in urma repetatelor abuzuri, detaliate in autobiografia "I, Tina" si in hitul "What's Love Got To Do With It", din 1984. 

×