x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tony MacAlpine

Tony MacAlpine

de Alex Revenco    |    02 Mar 2012   •   21:00
Tony MacAlpine

Chitaristul american Tony MacAlpine, care pe 5 martie va sustine un concert extraordinar in The Silver Church, se va intalni cu fanii romani in aceeasi zi si va acorda autografe, informeaza Phoenix Entertainment. MacAlpine a inceput de curand turneul european ce promoveaza cel mai recent album al sau, lansat in vara anului trecut si intitulat 'Tony MacAlpine'.

Fanii romani vor avea ocazia sa se intalneasca cu muzicianul in timpul sesiunii de autografe pe care acesta o va sustine de la ora 14:15, la Guitar Center, unde intrarea este libera. La spectacolul din aceeasi seara, pretul unui bilet de intrare este 60 de lei si poate fi achizitionat de pe www.eventim.ro sau din reteaua Eventim (librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Domo, retelele Cosmote, Orange si Vodafone, Sala Palatului). Formatia care il insoteste pe MacAlpine in acest turneu cuprinde trei muzicieni de exceptie: Aquiles Priester – tobe, Bjorn Englen – bass si Nili Brosh – chitara. In deschidere vor evolua Agent Cooper (SUA) si Daniel Piquê (Brazilia).

Muzicianul american Tony MacAlpine canta hard rock & heavy metal, cu influente din muzi­ca clasica, jazz & fusion. De-a lungul anilor, el a cantat la chitara & keyboards in trupa lui Steve Vai The Breed, a facut parte din supergrupul Planet X (trei albume) etc.

×
Subiecte în articol: muzica