x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica TRAGEDIE în lumea muzicii. Un alt rapper celebru a fost omorât

TRAGEDIE în lumea muzicii. Un alt rapper celebru a fost omorât

10 Dec 2021   •   09:24
TRAGEDIE în lumea muzicii. Un alt rapper celebru a fost omorât

Rapperul Slim 400 a fost împuşcat, miercuri, în oraşul Inglewood din SUA, scrie Los Angeles Times. Acesta avea 34 de ani. 

Atacul s-a petrecut pe Seventh Avenue, ora 19:50, asupra lui Vincent Cohran, a declarat Departamentul de Poliţie din Inglewood.

O patrulă de poliție l-a găsit pe acesta rănit, ajungând la fața locului ca urmare a împuşcăturilor. Paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi l-au transportat la spital, unde a fost pronunţat decesul.Poliția a demarat o anchetă. 

Cu câteva ore înainte de a fi împuşcat, acesta a lansat un videoclip muzical pentru "Caviar Gold".

Vincent Cohran s-a născut în Germania și a crescut în Compton, California. El a devenit cunoscut cu piesele "Goapele", interpretată alături de YG, şi "Piru", cu YG şi Redrum 187.

El a mai fost împușcat în 2019 în Compton și a supravieţuit atacului după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Are o fiică pe nume Parris.

În luna noiembrie, artistul i-a adus un omagiu rapperului, Young Dolph, împuşcat în Memphis, Tennessee. Slim 400 şi Young Dolph au colaborat pe single-ul "Shake Back".

A debutat în anul 2013 cu single-ul "Turn Up"', cu YG şi Kidoe, după ce a fost descoperit de casa de discuri Pu$haz Ink.
Cel mai recent album al său, "Ice Wata Army", a fost lansat în luna august. 

×
Subiecte în articol: rapper slim 400