x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trandafiri pentru Guns N’Roses

Trandafiri pentru Guns N’Roses

de Alex Revenco    |    26 Aug 2010   •   00:00
Trandafiri pentru Guns N’Roses

Marţi, 21 septembrie 2010, Guns N'Roses va concerta pentru prima oară în România, la complexul Romexpo, cu trupa canadiană Danko Jones în deschidere.

După ce a circulat zvonul anulării concertelor Guns N'Roses, pentru clarificarea situaţiei am stat de vorbă cu Denise Săndulescu, general manager al D&D East Entertainment, firma organizatoare a concertului de la Bucureşti.


● Jurnalul Naţional: Mulţi au luat "de bună" anularea tuturor concertelor Guns N'Roses... Cum e cu hackerul care a intrat în "casa" lui Axl Rose?

Denise Săndulescu: Trebuie să recunosc că am avut un moment de emoţie la aflarea veştii, mai ales că în acel moment nu aveam nici un e-mail oficial de la management care să infirme postarea de pe Twitter a lui Axl Rose. Situaţia însă s-a rezolvat în câteva minute şi am răsuflat uşurată când am aflat că totul fusese de fapt o farsă nefericită, făcută de un răuvoitor. În acel moment, managementul Guns N'Roses ne-a transmis că un hacker a preluat controlul contului de Twitter deţinut de Axl Rose şi că se face tot posibilul pentru remedierea problemei. Oricum, niciodată un turneu de asemenea proporţii nu se anulează printr-un simplu mesaj de pe Twitter, drept urmare din prima clipă am ştiut că nu poate fi adevărat, mai ales că pe website-ul oficial al trupei datele turneului nu se modificaseră. Ca o paranteză, doresc să apelez la public, rugându-l să se bazeze pe site-urile oficiale ale trupelor şi pe site-urile organizatorilor pentru a se informa în legătură cu orice eveniment.


● Ce vrei să transmiţi fanilor Guns N'Roses, ca organizator al concertului de la Bucureşti?

Doresc să-i asigur pe toţi fanii GNR că show-ul de la Bucureşti va avea loc la data de 21 septembrie, aşa cum a fost anunţat. Va fi un eveniment de proporţii, unul dintre cele mai mari concerte ale acestui an, care va demonstra că lunga aşteptare a împătimiţilor trupei nu a fost în zadar. Ca o notă personală, trebuie să recunosc că GNR este una dintre trupele mele de suflet şi de foarte multă vreme mi-am dorit să pot organiza acest concert cu ei la mine acasă.


● Am înţeles că Axl are gusturi "ciudate", ce fel de cerinţe are?

Nu aş spune că Axl are gusturi ciudate, cerinţele înaintate de management fiind pe măsura unui asemenea mare artist. Am fost încântată să aflu, spre exemplu, că una dintre cerinţele solistului GNR a fost ca în vestiarul său să aibă 18 trandafiri roşii şi 18 trandafiri albi.


● Ce faci dacă nu găseşti la Bucureşti tot ce vrea el?

Pentru un asemenea concert nu există "nu se poate". Aşa cum i-am obişnuit pe artiştii care au concertat în cadul evenimentelor organizate de D&D East Entertainemnt, cerinţele lor vor fi îndeplinite întocmai. Suntem pregătiţi să comandăm online sau să aducem de peste hotare anumite produse care nu se comercializează în România şi ne ocupăm din timp ca toate aceste aspecte să funcţioneze ca la carte.


● Cât timp va cânta Danko Jones şi cât Guns N'Roses? Înainte de ei va fi vreo trupă din România?

Danko Jones va cânta pentru aproximativ 45 de minute, iar concertul GNR va dura în jur de o oră şi jumătate, deşi am convingerea că publicul din România nu îi va lăsa prea uşor să coboare de pe scenă pe idolii lor şi că vom avea mai multe bisuri. În premieră, pot spune că va fi şi o trupă românească în deschidere, numele acesteia urmând a fi anunţată în scurt timp.


● După acest concert, ce mai pregăteşte D&D East Entertainment?

Vom anunţa mai multe evenimente, mai ales pentru anul viitor, care, sperăm noi, vor fi megasurprize pentru România. Deocamdată însă ne concentrăm asupra concertului GNR, unde îi aşteptăm cu mare drag pe toţi admiratorii formaţiei.

×
Subiecte în articol: muzica