x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trash Fashion la UnderLondon Fest

Trash Fashion la UnderLondon Fest

de Alex Revenco    |    09 Noi 2008   •   00:00
Trash Fashion la UnderLondon Fest

MADE IN UK  •  VIN TRUPE UNDERGROUND, DE LA LONDRA
La cea de-a cincea ediţie UnderLondon, alături de Robots in Disguise, participă Trash Fashion, una dintre cele mai excentrice trupe din aria "new-rave" a dance-rock-ului underground din UK.



Festivalul are loc săptămâna viitoare, în zilele de 13 noiembrie, la Club Fabrica din Bucureşti, şi 14 noiembrie, în Setup Venue din Timişoara. Având drept capete de afiş Robots in Disguise şi Trash Fashion, din Marea Britanie, programul va fi completat de două trupe româneşti, Go to Berlin şi Persona. Dacă Robots in Disguise şi Trash Fashion concertează în ambele zile, Go to Berlin cântă la Bucureşti, iar Persona la Timişoara. Biletele sunt 20 de lei în pre-sale şi pot fi achiziţionate din reţeaua Diverta şi de pe myticket.ro, urmând ca în seara evenimentului, la intrare, acestea să fie fi 25 de lei.

REVELAŢIA ANULUI 2008. Considerată de NME  "revelaţia anului 2008", Trash Fashion şi-a trecut deja în CV concerte susţinute în Marea Britanie, SUA, Germania, Franţa, Rusia, Cehia, Norvegia, Danemarca, Italia sau Olanda. De asemenea, cei patru componenţi? Jet Storm (voce, clape), Mason Storm (voce, chitară), Bam Bam (tobe), Jimbo Ready (bass)? au fost aleşi ca opening act pentru concertul Faithless din Birmingham.

În luna septembrie, Trash Fashion a lansat single-ul "Night of Error", extras de pe primul album, "Night of Terror". Cu un sound încărcat de nuanţe Daft Punk, noul single este descris de solistul Jet Storm ca "o îmbinare a tuturor influenţelor, de la filonul muzicii pop a anilor ’80, reprezentat de Michael Jackson sau Duran Duran, până la extravaganţa muzicii franceze, având drept eşaloane pe Justice şi Digitalism până la vibe-ul actual de sonorităţi distorsionate bass-heavy al unor artişti ca Bryon Cox şi Diplo".

După ce începutul anului 2008 le-a adus celor de la Trash Fashion o serie de show-uri incandescente pe scenele festivalurilor SXSW (SUA), Tignes (Franţa) sau Bigues (Spania), grupul ajunge şi în România, la UnderLondon Fest.

×
Subiecte în articol: muzica fashion trash trash fashion