x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa Ava Inferi la Posada Rock 2012

Trupa Ava Inferi la Posada Rock 2012

de Alex Revenco    |    26 Iul 2012   •   14:56
Trupa Ava Inferi la Posada Rock 2012

Reactivat in 2011, Posada Rock va avea loc in acest an in perioada 7-9 septembrie, pe Stadionul Municipal. In principal, festivalul isi pastreaza statutul de concurs pentru lansarea trupelor tinere dar, in acelasi timp, va cuprinde sI recitaluri ale unor formatii consacrate, din tara si din strainatate.

In zilele de 7 si 8 septembrie se va desfasura concursul iar pe 9 septembrie va fi Gala Laureatilor. In concurs vor participa cel mult 14 trupe, selectate in urma materialelor trimise plus doua trupe care au componenti nascuti sau domiciliati in Campulung. Pentru preselectie, formatiile trebuie sa trimita pana pe 10 august a.c., la posadarock2012@gmail.com urmatoarele materiale: cel putin trei piese originale in format MP3, minim un material video sau un link catre un material video cu o piesa a trupei interpretata LIVE, CV-ul trupei (componenta, istoric, palmares, etc.), trei fotografii cu trupa la o calitate cat mai buna. Formatiile calificate pentru prezenta in concurs vor fi anuntate pe 13 august. Organizatorii asigura cazarea pentru trupe plus maxim un insotitor (manager, sunetist, promoter, etc.) si transportul: bilet tren clasa a II-a, bilet autobuz sau combustibil (un autoturism per formatie, max. 7,5L/100 km).

Primul grup din strainatate care va canta pe scena Posada Rock 2012 este Ava Inferi (Portugalia). In formula Rune Eriksen (chitara), Carmen Susana Simoes (solista vocal), Joana Messias (bass), Andre Sobral (chitara) sI Sasha Horn (tobe), Ava Inferi va sustine un recital (doom- goth metal) in seara de 8 septembrie. Ava Inferi activeaza din 2004, iar chitaristul Rune 'Blasphemer' Eriksen (ex- Mayhem) descrie stilul abordat drept "o casatorie intre intunecat si angelic.'

Posada Rock 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal iar in imediata apropiere va fi un spatiu pentru camping. Biletele sunt 20 le lei /zi sau 40 de lei- abonament pe trei zile sI se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe: Eventim si My Ticket. Important: posesorii de bilet sau abonament au camparea gratuita.

×