x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa Fierbinţeanu, câştigătoare a concursului "Dvořák Remastered", va concerta la Praga

Trupa Fierbinţeanu, câştigătoare a concursului "Dvořák Remastered", va concerta la Praga

06 Mai 2012   •   09:32
Trupa Fierbinţeanu, câştigătoare a concursului "Dvořák Remastered", va concerta la Praga

Formatia digital-pop Fierbinteanu, castigatoare a concursului "Dvorák Remastered" organizat de Centrul Ceh Bucuresti, va canta, pe 12 mai, la Praga.

Fierbinteanu este un duo care activeaza in Bucuresti, format din Gabriela Fierbinteanu (voce) si Cristian Fierbinteanu (bass, voce, computer). In concerte, cei doi canta impreuna cu Alexandru Bala (clape, computer). Recent, Fierbinteanu au lansat un maxi-single intitulat "Love Goes Round in Circles", au lansat mai multe melodii online si au cantat in diverse cluburi si galerii din Bucuresti (www.fierbinteanu.com).

Concertul din Praga este organizat cu sprijinul Centrului Ceh din Bucuresti si va avea loc la Cafe v lese, pe 12 mai, la ora 20.00 cu duo-ul ceh Lulu in deschidere (www.cafevlese.cz).

"Concertul va fi o ocazie pentru publicul din Praga de a vedea ce se intampla pe noua scena alternativa din Bucuresti", declara René Kubášek, directorul Centrului Ceh Bucuresti.

Fierbinteanu a castigat concursul de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorák lansat la finele anului 2011 de catre Centrul Ceh Bucuresti pentru a marca 170 de la nasterea marelui compozitor ceh. Peste 30 de formatii si DJ din Romania au participat, iar productiile, publicate ulterior pe un dublu CD, au avut mii de ascultari pe internet (www.soundcloud.com/centrulceh).

"Suntem nerabdatori sa ne intalnim cu publicul din Praga, la Café v lese. Trebuie, indiscutabil, sa veniti acolo", declara Fierbinteanu.

×
Subiecte în articol: muzica praga concert Fierbinteanu