x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tudor Chirilă nu mai mai are voie să cânte: "Mă simt neputincios. Este un moment greu pentru mine"

Tudor Chirilă nu mai mai are voie să cânte: "Mă simt neputincios. Este un moment greu pentru mine"

15 Iul 2012   •   08:09
Tudor Chirilă nu mai mai are voie să cânte: "Mă simt neputincios. Este un moment greu pentru mine"

Tudor Chirila trece prin momente dificile. Solistul trupei Vama are o problema la corzile vocale, motiv pentru care si-a anulat concertele care aveau sa urmeze in urmatoarea perioada.

"Tudor Chirila a fost diagnosticat cu traheo laringita acuta pe fond de oboseala si suprasolicitare vocala. Medicii si terapeutul de voce i-au interzis categoric lui Tudor sa urce pe scena in aceasta seara spunand ca daca ar canta fie si macar o piesa ar putea transforma diagnosticul in noduli pe corzile vocale. Momentan Tudor se afla in repaos vocal complet. Stim ca multi dintre voi asteptau cu nerabdare acest concert si suntem foarte afectati ca nu vom fi acolo, dar sigur ne vom vedea cu alta ocazie", este mesajul postat de trupa Vama, pe Facebook.

tot pe Facebook, Tudor Chirila a scris ca nu este "in cea mai buna forma". "Este un moment greu pentru mine. Ma simt neputincios si sunt neputincios in fata pierderii momentane de voce. Inca un moment de reflectie la faptul ca toata averea noastra e in sanatatea noastra psihica si fizica. Aveti grija de voi", a scris Chirila.

×
Subiecte în articol: tudor chirila fara voce