x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ultimele pregătiri pentru Freedom Jazz la Vama Veche

Ultimele pregătiri pentru Freedom Jazz la Vama Veche

de Alex Revenco    |    08 Iul 2012   •   19:03
Ultimele pregătiri pentru Freedom Jazz la Vama Veche

Dupa cum se stie, intre 19 sI 21 iulie, pe scena Marina Park din Vama Veche va avea loc prima editie a Festivalului Freedom Jazz iar pregatirile pentru cele trei zile de concerete au intrat in linie dreapta. Echipele tehnice ale starurilor internationale vor sosi in Vama Veche incepand cu data de 18 iulie, pentru a verifica scena, instalatiile de sunet & lumini, spatiile de cazare si cabinele pregatiote pentru artisti. Spatiul de festival Marina Park este situat imediat dupa intrarea in Vama Veche, pe un platou de circa 15.000 de metri patrati iar cazarea artistilor straini este asigurata la Cocor Spa Hotel din Neptun – Olimp.

I like Romania

Unul din cele mai importante proiecte romanesti, ce vor fi prezentate la Freedom Jazz la Vama Veche, este cel gandit de Marius Mihalache, care este si directorul artistic al festivalului. "I like Romania' este un proiect la care lucrez de cativa ani si pe care l- am finalizat chiar in aceste zile. Incepand de saptamana viitoare, voi lucra impreuna cu echipa mea la punerea in scena a concertului, in care il voi avea ca invitat special, cu un moment coregrafic, pe prietenul meu Razvan Mazilu, cel care dupa ce a auzit muzica noului meu proiect, s-a oferit sa- l ilustreze cu o creatie originala. Astept cu emotie intalnirea cu publicul din Vama Veche, cel care m- a primit de fiecare data, pana acum, intr-o maniera care mi-a dat o energie aparte. De altfel, asa cum am mai spus, insasi alegerea acestui loc, pentru prima editie a Festivalului Freedom Jazz, a fost motivata de publicul din Vama Veche, care merita sa beneficieze de un moment artistic de cel mai inalt nivel" ne- a declarat artistul.

'Vinul lui Dinescu' este un alt element surpriza pentru Festivalul Freedom Jazz. Pe langa celelalte produse obisnuite- bere, bauturi racoritoare, fresh-uri - organizatorii au primit din partea scriitorului, cunoscut si ca gastronom si producator de vinuri, o interesanta propunere ce vine sa completeze, in spiritul locului, oferta pusa la dispozitia spectatorilor din Marina Park in cele trei zile de festival. Astfel, 'Vinul lui Dinescu', nu numai ca va fi vinul oficial oferit artistilor straini, care au solicitat la masa vinuri romanesti, dar va fi accesibil si spectatorilor. Astfel, pentru o suma modica, oricine poate gusta un pahar din vinul lui Dinescu (sprit cu sifon, ca pe vremuri!) sau un sandwich cu produse 'de casa'.

Cazare in campingul Marina Park

Spectatorilor care isi achizitioneaza abonamente, pentru cele trei zile de festival, organizatorii le ofera facilitatea inchirierii unui loc de campare, la pretul de 15 lei/ zi, in incinta Marina Park. Rezervarile se pot face, incepand de astazi, la www.marinapark.ro pe baza abonamentului de 90 de lei, ce poate fi achizitionat de pe eventim.ro, bilete.ro, blt.ro sau myticket.ro. Reamintim ca, biletul este 40 de lei pe zi, deci abonamentul este cea mai buna solutie.

×