x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un bilet la Yanni: între 100 de lei şi 350 de lei

Un bilet la Yanni: între 100 de lei şi 350 de lei

12 Mai 2011   •   14:19
Un bilet la Yanni: între 100 de lei şi 350 de lei

Deşi iniţial fusese anunţat pe 13 septembrie, primul concert in Romania al legendarului muzician Yanni va avea loc pe 14 septembrie, începând cu ora 20.00, la Zone Arena. "Asociaţia Culturală Mirajul Scenei şi Agenţia Vreau Bilet au făcut posibilă dorinţa spectatorilor iubitori de muzică adevarată, astfel că, la toamnă, artistul va oferi un show absolut, în premieră în România”, menţionează Pepino Popescu.

Pianist şi compozitor de mare calibru, Yanni este considerat de fanii săi un adevărat magician al sufletului, muzica sa fiind pentru mulţi un factor real de relaxare, un balsam spiritual. Versurile sale îndeamnă la meditaţie şi nu puţini sunt cei care au declarat că în momentul în care ascultă piesele lui Yanni se redescoperă. Ritmurile creaţiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, mesaj ce se regăseşte şi în cartea sa, "Yanni in words”. "Dacă toată lumea se întoarce la stânga iar tu simţi ca vrei să faci dreapta, alege dreapta – ne îndrumă Yanni. Nu trebuie să urmezi calea altora şi nu trebuie să te agiţi prea mult cu privire la drumul pe care să mergi. Doar mergi. Este foarte uşor”

Biletele au preţurile cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcţie de categoria de loc. Au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City. Pentru rezervări, puteţi accesa www.vreaubilet.ro.

×