x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vă vine să credeţi? » Dumitru Dragomir cîntă "Mitică la brutărie"

Vă vine să credeţi? » Dumitru Dragomir cîntă "Mitică la brutărie"

25 Apr 2012   •   07:33
Vă vine să credeţi? » Dumitru Dragomir cîntă "Mitică la brutărie"

Dumitru Dragomir si Victor Ciutacu au cintat pentru prima oara live refrenul piesei "Mitica la brutarie", hit lansat de GSP, care a strins peste 100.000 de vizualizari.

Editie de colectie in aceasta seara, la "Te pui cu blondele", pe Antena 1, de la 20:20. Dan Negru aniverseaza editia 150 alaturi de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Intr-o atmosfera de sarbatoare, cu baloane, artificii si tort, seful LPF are parte de mai multe surprize, printre care si prezenta "colegului sau de scena" Victor Ciutacu, redactorul sef al Jurnalului National.

"E tare nea Mitica!"
Prieteni de ani de zile, cei doi au ajuns vedete in industria muzicala din Romania, dupa ce Gazeta Sporturilor a facut o melodie pentru campania "Mitica la brutarie", in urma unei emisiuni "Vorbe grele" de la Antena 3, moderata de Ciutacu, unde Dragomir a fost invitat. In mai putin de trei zile, piesa a avut un real succes pe internet, cu peste 100.000 de vizualizari si sute de comentarii. "Am fost surpriza pentru nea Mitica! Evident ca dupa ce ne-am pupat am inceput sa cintam refrenul celebrei piese «Mitica la brutarie». Am mai spus ca am sanse mari la premiile MTV cu hitul asta", a precizat Ciutacu pentru GSP. Ca de fiecare data, seful Ligii a intrat in joc si a raspuns afirmativ provocarii lui Negru. "E tare nea Mitica!", a punctat Dan.

Crescator de nutrii
In plus, Dragomir a raspuns si la intrebarea ce ar fi facut daca fotbalul nu ar fi existat in viata lui. "Daca ramineam la Balcesti, cred ca ieseam pe timpul comunistilor un sef de atelaj. Daca ma prindea acolo capitalismul acesta prost inteles de toata lumea, cred ca imi faceam o crescatorie de nutrii si de pasari de rasa, care dau bani multi. In orice caz, sigur rezistam si daca ma duceati in desert in Sahara", a raspuns Dragomir la intrebarea blondelor.

×