x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO Ce a facut Cabron pentru a canta cu Loredana. Uite cel mai nou clip al artistei!

VIDEO Ce a facut Cabron pentru a canta cu Loredana. Uite cel mai nou clip al artistei!

de CS    |    19 Noi 2012   •   14:49
VIDEO Ce a facut Cabron pentru a canta cu Loredana. Uite cel mai nou clip al artistei!

Loredana a lansat zilele trecute cel mai recent clip al sau, „o parodie muzicala foarte colorata” dupa cum spune regizorul acestuia, Liviu Neagoe. Piesa Apa se bucura deja de succes in randul publicului, dar Loredana spera ca povestea din clip sa-i aduca si mai mult succes.

„Totul se transforma in ceva neasteptat. Se termina intr-o situatie si comica, dar si...sunt convinsa ca multe femei vor fi foarte incantate de sfarsitul acestui clip”, a declarat artista pentru UTV.

In clip Loredana apare ca o gospodina ideala, priceputa dar si frumoasa si sexy, iar pe parcursul povestii aceasta se transforma radical.

„Este o parodie muzicala foarte colorata. Loredana este sotia neglijata care reuseste sa-si gaseasca in prietene si micile treburi casnice alinarea, iar Cabron este la un concurs de baut bere cu baietii”, a povestit regizorul clipului, Liviu Neagoe.

Cum a ajuns Cabron partenerul Loredanei in aceasta poveste? „Dintr-o intamplare fericita”, a declarat zambind Lorendana.

„Instrumentalul a fost lucrat la noi, la Ha Ha Ha Production dupa o idee a Loredanei. Mie mi-a placut foarte mult piesa, mi-am facut strofa repede in 10 min, am tras-o, i-a placut mult si iata-ne aici. E o onoare pentru mine sa cant cu Loredana”, a spus si Cabron.

Loredana feat. Cabron - Apa

×
Subiecte în articol: loredana cabron apă clip nou