x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica (VIDEO) Top cele mai frumoase cântece de dragoste (4)

(VIDEO) Top cele mai frumoase cântece de dragoste (4)

13 Feb 2013   •   18:58
(VIDEO) Top cele mai frumoase cântece de dragoste (4)

"When a man loves a woman" a fost compusă şi înregistrată de Percy Sledge în anul 1966 şi a fost numărul unu în Billboard Hot 100.

When a man loves a woman

"Everything I Do" este o baladă interpretată de Byan Adams şi compusă în colaborare cu Michael Kamen şi Robert John "Mutt" Lange. Face parte din coloana sonoră a filmului Robin Hood: Prinţul Hoţilor (1991) şi din albumul Waking Up the Neighbours. Melodia a avut un succes enorm, a fost în topurile britanice timp de şasesprezece săptămâni iar in Billboard Hot 100 şapte săptămâni.


Everything I do


"Because You Loved Me" este un cântec al canadiencei Celine Dion şi face parte din cel de-al 21-lea album al ei, "Falling into You". A fost scris de Diane Warren, produs de David Foster.şi lansat ca single în 1996. Versurile vorbesc despre protagonistă care mulţumeşte iubitului pentru încurajări, îndumări şi loialitate, lucruri care au ajutat-o să devină persoana de acum. Cântecul a fost şi tema muzicală a filmului din 1996 "Up Close &Personal".

Because You Loved Me


"I Remember You" este al treilea şi ultimul single de pe albumul de debut al formaţiei Skid Row din anul 1989. Balada a fost compusă de către doi membrii ai formaţiei, Rachel Bolan şi Dave "the Snake" Sabo. A ajuns numărul şse în  Billboard Hot 100 şi numărul 26 în Mainstream Rock Tracks la începutul anului 1990.

I Remember You


"Don't Go Breaking My Heart" este un duet cîntat de Elton John şi Kiki Dee. A fost compus de Elton John şi Bernie Taupin.

Ca multe alte single-uri lae lui Elton John din anii 70 melodia nu a fost niciodată inclusă pe vreun album cu toate că a fost înregistrată în aceeaşi perioadă ca şi albumul "Blue Moves".

Cântecul a a stat în topuri timp de 6 săptămâni.

Don't Go Breaking My Heart

×
Subiecte în articol: cantece de dragoste