x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Voltaj, la a doua gală live X Factor

Voltaj, la a doua gală live X Factor

de Cristiana Stamatescu    |    03 Noi 2011   •   21:00
Voltaj, la a doua gală live X Factor

Muzica buna se aude la Antena 1. Spectacolul continua in galele live X Factor, unde fiecare concurent va incerca sa demonstreze de la o saptamana la alta ca poate deveni un superstar. Saptamana trecuta, Oceana a cantat pentru publicul roman la X Factor. Pe cea mai mare scena de sticla din Romania, scena X Factor, va urca saptamana aceasta trupa Voltaj.

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari, la acest sfarsit de saptamana, cea de-a doua gala live X Factor, un spectacol in care muzica buna este cuvantul de ordine. Cei 11 concurenti ramasi in concurs vor interpreta melodii din repertoriul autohton, asa cum le-o cere tema galei din aceasta saptamana, si vor incerca sa convinga publicul ca merita sa le acorde voturile lui. 'Dincolo de nori', 'Mai frumoasa', 'Daca dragostea dispare' sau 'Marionette' sunt doar o parte dintre surprizele pe care show-ul prezentat de Razvan si Dani (foto) le pregateste telespectatorilor sam­bata, 5 noiembrie, de la 20:20. Concurentii vor straluci din nou in cel mai spectaculos decor de televiziune si vor pasi pe cea mai mare scena de sticla din Romania, iar telespectatorii vor avea din nou ocazia sa isi voteze preferatii.

Incepand de saptamana trecuta, de la prima gala live X Factor, publicul a devenit un membru al juriului. In vreme ce Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina au devenit din jurati mentori, romanii au devenit din telespectatori, judecatori. De sambata si pana duminica, publicul isi poate vota preferatii. Surprizele pe care X Factor le are pentru telespectatori nu se opresc doar la evolutiile concurentilor. Romanii vor vedea la Antena 1 un show de talie internationala, cu artisti pe masura. Duminica, Voltaj va fi invitatul galei de saptamana aceasta.

Tot duminica, telespectatorii vor afla care este concurentul care va parasi in aceasta saptamana competitia pentru marele premiu de 200.000 de euro, oferit de Oran­ge. La prima gala X Factor, Cristian Parmac este cel care a parasit competitia, insa a facut-o cu fruntea sus, in aplauzele ju­ra­ti­lor, colegilor si publicului. Decizia finala i-a apartinut Paulei Seling si, desi prestatia lui Cristian du­mi­nica, la momentul salvarii, a fost foarte buna, Paula nu a fost convinsa ca are sanse mai departe. Tensiunea creste pe masura ce numarul concurentilor devine tot mai mic. Cum vor evolua in continuare, telespectatorii vor putea ve­dea urmarind in fiecare sam­bata, de la 20:20, si duminica, de la 21:45, galele X Factor live.

×
Subiecte în articol: muzica