x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Whitney Houston: „Mă voi întâlni cu Isus în curând”

Whitney Houston: „Mă voi întâlni cu Isus în curând”

de Alex Revenco    |    15 Feb 2012   •   21:00
Whitney Houston:  „Mă voi întâlni cu Isus în curând”

Dupa ce in Los Angeles a fost efectua­ta autopsia, sicriul cu corpul nein­su­fle­tit al artistei a fost transportat – es­cor­tat de Politie – spre localitatea na­tala si depus la Whigham Funeral Home din Newark. Serviciul fune­rar va avea loc la New Hope Baptist Church din Newark, sam­bata, la pranz. In­tra­rea la ce­remonie se va face pe ba­za de invitatie, fanii artistei sau lo­cu­i­to­rii orasului nu vor avea ac­ces in biserica.

O serie in­treaga de muzicieni con­ti­nua sa-si prezin­te omagiile celebrei interprete, plecata prea de­vre­me din aceasta lume. In timpul concertului de la Reno, in Nevada, fai­moa­sa can­ta­rea­ta country LeAnn Rimes si-a schimbat setlist-ul si a cantat 'I Will Always Love You' in memoria lui Whitney Houston, la cateva ore de la anuntul de deces. Luni, vedeta R&B Ashanti a cele­brat memoria divei pop in emisiunea 'Good Mor­ning America' de la postul de televiziune ABC.

Regina muzicii soul Aretha Fran­klin (care e si nasa de botez a lui Whitney!) a avut luni seara un concert la Houston, unde i-a adus finei sale un scurt si elegant tribut. Asezata la pian, Franklin a inceput sa cante cateva acorduri din 'I Will Always Love You' si a cerut publicului s-o acompanieze si 'sa recunoasca una dintre cele mai mari interprete care au stat vreodata in spatele unui microfon'. La sfarsit, Aretha Franklin a cerut publicului 'sa se roage pentru familia lui Whitney'.

Regina funk, Chaka Khan, a fost impotriva deciziei producatorului Clive Davis de a tine Gala pre-Grammy, dupa ce s-a aflat de decesul lui Whitney Houston. Cu prilejul unui interviu dat in emisiunea 'Piers Morgan Tonight' de la CNN, Khan a spus: 'Cunoscand-o pe Whitney, pot sa va spun ca ea nu ar fi spus niciodata «Spectacolul trebuie sa conti­nue!». Din contra, ar fi spus «Opriti totul, eu nu voi fi acolo!».'

Asteptata la petrecerea anuala a lui Davis (unde trebuia sa fie si Whitney...), Chaka Khan a refuzat sa vina, spunand: 'Am paralizat cand am aflat de moartea ei… nu sunt in stare nici sa ma imbrac sau sa ma machiez'. Apoi a transmis organizatorilor Grammy Awards ca, totusi, ar vrea sa aduca un omagiu lui Whitney Houston cantand impreuna cu Jennifer Houston 'I Will Always Love You'. Dar cu o ora inainte de show ea a anuntat: 'Deoarece plang moartea micii mele «surori» nu cred ca se cuvine sa urc, acum, pe scena. Voi continua sa ma rog pentru fami­lia ei'.

×
Subiecte în articol: deces whitney houston