x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Zece ani de la moartea lui Michael Jackson: Misterul planează asupra ultimelor sale ore de viaţă

Zece ani de la moartea lui Michael Jackson: Misterul planează asupra ultimelor sale ore de viaţă

24 Iun 2019   •   22:45
Zece ani de la moartea lui Michael Jackson: Misterul planează asupra ultimelor sale ore de viaţă

Postul britanic QuestOD va prezenta sâmbătă documentarul "Killing Michael Jackson", care încearcă să clarifice misterele ce înconjoară moartea regelui pop după zece ani de la dispariţia sa, relatează online ziarul spaniol ABC.

"Killing Michael Jackson" cuprinde mărturiile a trei poliţişti care au pătruns în dormitorul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al cântăreţului. 

Deşi filmul va avea premiera sâmbătă 29 iunie au apărut câteva imagini din dormitorul lui Jackson în care se pot vedea medicamente, însemnări scrise pe pereţi şi o păpuşă sinistră în mijlocul patului.

În timpul reportajului, anchetatorii definesc camera drept "haotică" şi prezintă însemnările făcute pe pereţi, pe oglindă sau uşă şi care conţin mici fraze "care seamănă cu poezii". 

Pe de altă parte, detectivii Orlando Martinez, Dan Myers şi Scott Smith asigură că încăperea în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson "nu părea adecvată niciunui tip de tratament medical". 

Ei au găsit însă o geantă plină cu medicamente.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 de intoxicaţie acută cu propofol şi benzodiazepină în casa lui din North Carolwood Drive, în Holmy Hills. Medicul său personal, Conrad Murray, a fost cel care l-a găsit fără respiraţie şi cu pulsul slab.

De fapt, doctorul Murray a fost acuzat de omucidere involuntară şi a ispăşit doi ani de închisoare.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: michael jackson