x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Zoia Alecu – “O sferă de lumină”, la Aida Pub

Zoia Alecu – “O sferă de lumină”, la Aida Pub

10 Feb 2013   •   12:35
Zoia Alecu – “O sferă de lumină”, la Aida Pub

Miercuri 13 februarie, Zoia Alecu ne cheamă la Aida Pub, pentru a ne dărui “O sferă de lumină”. Cu vocea sa cameleonică, Zoia va susţine un concert pe bune, fără păcăleli şi alte acareturi întreţinute de CD. Ora 21:00. Intrarea este condiţionată de un pol (20 de lei)!

Printre aromele de narghilea, în meniul de la Aida Pub a apărut şi o aromă... muzicală. În cafeneaua de pe Calea Victoriei nr. 16-20, au loc o serie de concerte de bun gust, pentru clienţii care se respectă.
Rezervări se pot face (mai ales ca locurile la masă sunt limitate) la numărul de telefon: 0726.318.463.

Este o luptă destul de aprigă, cântăcioşii-păcalici fiind din ce în ce mai numeroşi, însă dacă ştii să o susţii, să munceşti din greu – poate dublu faţă de alţi colegi de breaslă din alte genuri muzicale –, merită să cânţi folk, o muzică care hrăneşte sănătos sufletul! Iar Zoia Alecu ne-a câştigat definitiv şi irevocabil cu harul pe care l-a primit de la Dumnezeu. Reuşeşte, prin muzica sa, să ne “purifice” sufletele, să le cureţe de toată zgura strânsă în viaţa de zi cu zi. “Merită sa lupţi, constant şi continuu. Dacă nu te plafonezi şi eşti interesat mereu de noutăţile care apar în materie de sunet, de compoziţie, de poezie, atunci ai toate şansele şi tu”, mărturiseşte Zoia.

Poftiţi, nu va sfiiţi, sunteţi aşteptaţi să primiţi “O sferă de lumină”, miercuri – 13 februarie, ora 21:00, la Aida Pub.


×
Subiecte în articol: zoia alecu concert aida pub