x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Povești dramatice, iubiri periculoase și evenimente speciale în luna aprilie la Opera Națională Română Cluj!

Povești dramatice, iubiri periculoase și evenimente speciale în luna aprilie la Opera Națională Română Cluj!

de Magdalena Popa Buluc    |    30 Mar 2024   •   13:00
Povești dramatice, iubiri periculoase și evenimente speciale în luna aprilie la Opera Națională Română Cluj!

În luna aprilie îți dăm întâlnire la unele dintre cele mai îndrăgite spectacole de operă, precum și în cadrul unor evenimente speciale!

Miercuri, 3 aprilie, ora 18:30, pătrundem în povestea intrigantă a operei Carmen | G. Bizet!  Personaje complexe, costume viu colorate și pasiune – opera lui Bizet este o poveste intensă despre iubire și obsesie, dramă și profunzime. Carmen, simbolul feminității și independenței, este un personaj care ne invită să trăim după propriile reguli. Dojn Jose reprezintă dovada vie că iubirea poate fi și periculoasă.

Nu rata ultimele bilete disponibile la spectacol și lasă-te cucerit de o poveste care explorează profunzimile psihologice ale dragostei, obsesiei și sacrificiului!

O simbioză între muzică, istorie și religie, opera Nabucco | G. Verdi este o adaptare dramatică a evenimentelor și personajelor din Biblie. Captivitatea evreilor, regele Babilonului sau conflictele dintre evrei și babilonieni sunt numai câteva elemente preluate din cărțile Vechiului Testament

Te așteptăm să urmărești un spectacol de succes, care explorează teme morale și religioase legate de putere, credință și răzbunare vineri, 5 aprilie, ora 18:30!

Dedicăm o întreagă săptămână celei de-a doua ediții a Festivalului Cluj Chamber Music, unde vom celebra muzica de cameră, explorând diversitatea și bogăția acestui gen muzical! Festivalul aduce în atenția publicului clujean un repertoriu divers, interpretat de artiști de prestigiu ai Operei Naționale Române Cluj-Napoca, precum și de invitați speciali din domeniu. Desfășurat într-o atmosferă distinsă, festivalul se întinde pe parcursul a șase zile, în perioada 8-13 aprilie, oferind o serie de recitaluri ce vor captiva și emoționa publicul. 

În 20 și 21 aprilie te invităm la Premiera cu două reprezentații a capodoperei pucciniene Tosca, într-o viziune regizorală nouă și o distribuție artistică de excepție! Fii alături de noi și descoperă tragica poveste a frumoasei Tosca, al cărei destin o va plasa în fața unor alegeri imposibile! 

Încheiem luna aprilie cu Gala Competiției Vocale Verum Solitus, o seară deosebită în care cei 10 artiști lirici selectați pentru finala acestei competiții își vor încânta publicul cu performanțe remarcabile. De asemenea, vei avea oportunitatea de a-ți alege preferatul și de a-l susține printr-un vot online, în timp real, pentru obținerea Premiului Publicului!

 

×