x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Se intorc veteranii de la 3rei Sud Est

Se intorc veteranii de la 3rei Sud Est

20 Mai 2005   •   00:00

Cea mai recenta editie a clasamentului muzical national al Romaniei marcheaza revenirea in forta a "veteranilor" de la 3rei Sud Est.

  • de CRISTIANA STAMATESCU
  • CLASAMENT. Baietii de la 3rei Sud Est revin in forta
    Dupa un parcurs extrem de bun de-a lungul anilor alaturi de casa de discuri care i-a lansat, baietii de la "malul marii" au incercat varianta fortelor proprii (sau aproape). Tentativa s-a incheiat (cum s-a tot scris prin presa) cu scandal, dar totul este bine cand se termina cu bine. Pentru 3rei Sud Est, aceasta vorba inteleapta inseamna reintoarcerea la Cat Music, lansarea unui nou single si noi performante in clasamente. "Cu capu-n nori" este cea mai noua intrare in Romanian Top 100 Singles Chart din saptamana trecuta. Direct pe locul 55, o reusita cu care 3rei Sud Est-ul de acum cativa ani era obisnuit. Asteptam cu nerabdare noile materiale semnate Laurentiu Duta & Co. pentru a ne convinge (presa si fanii) ca trupa a reintrat pe panta ascendenta pe care o cauta de ceva vreme incoace. O alta performanta ce trebuie remarcata este cea a lui Emanuel, care, cu cel mai recent single al sau, "Ye Ye Ye", ocupa locul 46 dupa o urcare de 47 de locuri, obtinand titlul de "Cea mai mare urcare a saptamanii". O piesa placuta pentru sezonul estival, nu doar pentru majoretele din videoclip, imbracate... de vara.

    SE PREGATESC HITURILE ESTIVALE. Perioada in care ne aflam este una speciala. Nu pentru ca se desfasoara concursul Eurovision (Luminta Anghel si Sistem au intrat in finala, le tinem pumnii), ci pentru ca acum se lanseaza (la noi cel putin) hiturile estivale. Mai exact single-urile ce spera sa ajunga hituri estivale si sa produca o sumedenie de concerte pentru respectivele trupe. Uitandu-ne cu atentie in clasamentul national, putem observa ca Directia 5 isi pune sperantele in "Si ce daca" (nu ca baietii ar duce lipsa de concerte pe vara), Pepe insista pe teme suav-telenovelistice, cu bataie directa la categoria "gospo" prin piesa "9 vieti", Class spune cu succes "Tu ai plecat" si intra in clasament, iar despre cele mai noi piese Emanuel si 3rei Sud Est am vorbit deja. La capitolul "import", remarc piesa "Girl", a celor de la Destiny’s Child, si revenirea solistei Lumidee cu "Cute boy". In mod sigur urmeaza si alte lansari ale altor trupe decat cele mentionate. Vom sta cu ochii pe piata muzicala si cu urechile ciulite. Cum auzim noutati, cum vi le spunem si voua.

    ×
    Subiecte în articol: cultura