x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Simplu - Motto la trupa

Simplu - Motto la trupa

de Alex Revenco    |    30 Iul 2006   •   00:00

Intitulat "Oficial imi merge bine", noul disc contine hitul cu acelasi titlu plus alte 14 piese. Una dintre ele, "Banii vorbesc", poate fi ascultata accesand articolul.

COEZIUNE. Cei cinci baieti sunt buni prieteni: si la bine, si la rau

In 2000 se infiinta Simplu, primul supergrup de break dance de la noi, rezultat al fuziunii intre Mesaj Nou (Pitesti) si Extreme (Bucuresti).

La inceput au avut o mare ambitie si dorinta de afirmare, iar legenda spune ca semnificatia numelui formatiei este Simplu - Idei - Munca - Putere - Lupta - Uniti. Acum au ajuns binecunoscuti, dar cei cinci formeaza in continuare o gasca de buni prieteni, care (dupa caz) sunt pusi pe treaba sau pe sotii. Dupa ce au ajuns (aproape) experti in ale dansului, in paralel s-au apucat si de muzica, propulsati de talentatii Smiley si C.R.B.L., cunoscuti si pentru proiecte solistice si din alte colaborari.

Noul material discografic ii are ca producatori muzicali pe Marius Moga si Smiley, in timp ce mixajul si mastering-ul poarta semnatura lui Mihai Coporan si (acelasi neobosit) Marius Moga.

PROMOTIE. Cu prilejul lansarii primului volum al trilogiei "Febra Simplu", cine va cumpara discul original va avea parte de o placuta surpriza. In interiorul discului se gaseste un talon ce trebuie completat cu datele personale pentru a primi "din partea Cat Music si Smiley, C.R.B.L., Piticu’, Omu Negru’, un cadou neasteptat". Este vorba despre o (substantiala) reducere de 30% pentru volumele II si III ale trilogiei, valabila in orice magazin Diverta din tara si posibilitatea de a deveni membru al fan-clubului Simplu prin simpla accesare a site-ului. (dupa 1 august a.c.)

Lansare - Volumul I din trilogie


Dupa trei discuri la Roton ("X-trem de Simplu" - 2001, "Oare stii?" - 2002 si "RMX" - 2005) iata-i pe Smiley, Omu’ Negru, Piticu’, Francezu’ si C.R.B.L. la Cat Music, cu primul volum din trilogia "Febra Simplu". Intitulat "Oficial imi merge bine", discul contine hitul cu acelasi titlu plus alte 14 piese.

×
Subiecte în articol: cultura simplu