x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru “3 Ciudaţi” aşteaptă marţi publicul la Teatrul de Comedie

“3 Ciudaţi” aşteaptă marţi publicul la Teatrul de Comedie

de Maria Sârbu    |    02 Dec 2013   •   20:40
“3 Ciudaţi” aşteaptă marţi publicul la Teatrul de Comedie

Sala “Radu Beligan” a Teatrului de Comedie găzduieşte marţi, de la ora 19:00, spectacolul independent “3 Ciudaţi”, o producţie a Asociaţiei Culturale Internaţionale “S-.Baroc”. Montarea semnată de regizorul Sorin Misirianţu are la bază un text de Yasmina Reza. Desigur, judecând după numele personajelor, ne dăm seama că este vorba de piesa “Artă”.

Sunt trei prieteni – Serge, Marc şi Yvan, interpretaţi de Ioan Isaiu, Marius Rizea şi Şerban Georgevici. Potrivit descrierii, este vorba despre o comedie savuroasă care are ca temă principală prietenia, într-o lume “în care în loc să ne fim unul altuia aproape, ne purtăm ca nişte ciudaţi”. Căci cei trei sunt pe punctul de a rupe definitiv relaţiile din cauza unui tablou alb, pe care Serge îl cumpără cu o sută de mii de euro!

Şerban Georgevici este actor al Teatrului de Comedie, Marius Rizea e de la Teatrul Naţional Bucureşti, iar Ioan Isaiu e cunoscut ca independent. Împreună, “diriguiţi” de Misirianţu, au pus de un spectacol, numindu-l “3 Ciudaţi”. Reprezentaţia durează 1 oră şi 30 min.

×
Subiecte în articol: teatrul de comedie