x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Adrian Fetecau este stăpânul ciolanului

Adrian Fetecau este stăpânul ciolanului

10 Apr 2011   •   16:46
Adrian Fetecau este stăpânul ciolanului

"Stăpânul Ciolanului", o comedie scrisă de doi dintre scenariştii tradiţionali ai Grupului VOUA, Marilena Dumitrescu şi Dănuţ Ungureanu, se joacă marţi, 12 aprilie, de la ora 19:30 la Palatul Copiilor. În distribuţie îi veţi regăsi pe Marilena Chelaru, Tudorel Filimon, Adrian Fetecău, Marcel Cobzariu, Candid Stoica, dar şi actori tineri, Liana Stanciu, Felix Dumitrescu, Andrei Necula, Cristina Cabel, Daniel Torje, Ioana Chelaru. Regia spectacolului pus în scenă de "Compania Teatrală VOUA" este semnată de un regizor tânăr, Alex Avădanei, iar scenografia şi costumele sunt concepute de un scenograful Dan Toader.

Motto-ul piesei este foarte sugestiv în ceea ce priveşte subiectul: "Ciolanu' e-n toate, e-n cele ce sunt/ Şi-n cele ce mâine vor râde la soare!". În scenă se duce o luptă oarbă, dar şi ... fizică (!) pentru ciolanul de dimensiuni impresionante, prezent în scenă (!),între Billy Colac, de profesie miliardar, şi cel care revendică ciolanul, Stelian Pupăză. După o serie de încurcături de tot hazul, finalul este neaşteptat.

Aşadar, Compania Teatrală VOUA vă invită pe toţi cei care au sau n-au obsesia ciolanului (cei din a doua categorie s-ar putea sa n-o recunoască, după cum precizează amuzat Adrian Fetecău) să vină să vadă o comedie deosebit de actuală şi să râdă non-stop aproape o oră şi jumătate. Textul a fost premiat la unul din concursurile oraganizate de Teatrul de Comedie pentru promovarea dramaturgiei româneşti actuale. Piesa a avut premiera la 14 decembrie 2010 la Teatrul de Comedie, fiind foarte bine primită de spectatori.

×