x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Compania Passe-Partout "Dan Puric" aduce un nou spectacol

Compania Passe-Partout "Dan Puric" aduce un nou spectacol

de Roxana Ioana Ancuta    |    21 Feb 2010   •   00:00

Compania Passe-Partout "Dan Puric" prezintă vineri, la Sala Rapsodia din Capitală, premiera "Fantasmagoria", în regia lui Vadim Rusu, "o poveste care seamănă cu un film rusesc, cu nostalgii şi troiene, ingenios îndulcită cu năzdrăvănii româneşti". Spectacolul îi are în distribuţie pe Vadim Rusu, Nadejda Dimitriu, Petru Ciobanu şi Petrică Voicu.
"Fantasmagoria" este "un spectacol-reverie, în timpul căruia cei patru actori te vor face să crezi că ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm în care Ileana Cosânzeana e stăpână aprigă peste trei Păcală rătăciţi prin viscol", dar şi "o creaţie la graniţa dintre pantomimă şi circ, la fel de stranie şi de fascinantă ca o plimbare de o oră de-a lungul Siberiei călare pe spinarea lui Fram, ursul polar", scrie în comunicatul remis de Compania Passe-Partout "Dan Puric".
"Fantasmagoria" se alătură celor şase producţii care se joacă în stagiunea curentă la Sala Rapsodia: "Doi dintre noi", "Rencontres", "Noi", "Toţi Cinci", "Made in Romania" şi "Vis".  

×
Subiecte în articol: teatru