x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Compania Trilic prezintă one-man show-ul "Monoloagele Vecinului" la Cool Cat

Compania Trilic prezintă one-man show-ul "Monoloagele Vecinului" la Cool Cat

02 Feb 2012   •   15:50
Compania Trilic prezintă one-man show-ul "Monoloagele Vecinului" la Cool Cat

Compania Trilic prezinta marti in Cool Cat spectacolul "Monoloagele vecinului", de/cu Laurentiu Banescu, un one-man show care fost lansat la Green Hours anul trecut, in luna aprilie, si care a avut peste 70 de reprezentatii in numeroase locatii din Bucuresti si din tara.

Spectacolul reuneste sapte personaje extrase din Romania contemporana: un batran chinuit de propria-i conditie social-umana, un elev smecher, un sef isteric sau un poet. Muzica apartine trupei Subcarpati. Regia este semnata de Laurentiu Banescu.

"Monoloagele vecinului" a fost jucat in Bucuresti (Teatrul Luni de la Green Hours, Godot Cafe Teatru, In Culise Teatru Bar, Baraka, Ceainaria 5, Lorgean Theatre) dar si in Buzau, Timisoara, Vama Veche, Sibiu, Brasov si Targoviste.

Laurentiu Banescu este actor de teatru ("Targoviste de jucarie", "The Position", "Vitamine", etc.) si film ("Eu cand vreau sa fluier, fluier", "Closer to the Moon", "The Box" etc.). A debutat in Bucuresti la Green Hours si a ramas fidel scenei underground, colaborand si cu teatrele publice prin proiecte de dramaturgie contemporana ("Teatrul Foarte Mic", "Teatrul Bulandra" si "Teatrul Municipal Targoviste").

Compania de teatru independenta Trilic a lansat pe 31 ianuarie o serie de spectacole si evenimente artistice care vor avea loc in clubul Cool Cat din Bucuresti. Primul spectacol a fost "Omul cu flori de mac crescande din mana de trecatori", interpretat de Ciprian Isidor, dupa un text de Daniil Eldar, reprezentatia fiind aplaudata de mai multe ori de publicul prezent. Seria de spectacole va continua cu "Mascariciul", cu/de Victor Dragan si "Floarea de turn", dupa un text de Sean McLoughlin.

Compania Trilic promoveaza teatrul contemporan independent si a fost infiintata la inceputul anului 2012 de Liana Iovu (director artistic), Diana Bogdan (coordonator artistic) si Ciprian Isidor (coordonator artistic).

×