x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Compania Trilic prezintă spectacolul "Pam Pam", interpretat de George Constantinescu, la Cool Cat

Compania Trilic prezintă spectacolul "Pam Pam", interpretat de George Constantinescu, la Cool Cat

16 Feb 2012   •   12:52
Compania Trilic prezintă spectacolul "Pam Pam", interpretat de George Constantinescu, la Cool Cat

Spectacolul "Pam Pam" al Teatrului de Arta Bucuresti (TAB), regizat de Bogdan Husanu dupa texte de Constantin Tanase, in interpretarea lui George Constantinescu, va fi prezentat marti, in clubul Cool Cat din Capitala, informeaza organizatorii, compania Trilic.

"Pam Pam" este un colaj din pamfletele neschimbate ale lui Constantin Tanase care surprinde Romania intr-o realitate comica, dar crunta. Este vorba de o Romanie la fel ca cea de acum 80 de ani, cu saracie, impozite mari, politicieni corupti, falimente si proteste.

"Am ales textele, am facut o poveste, l-am cooptat pe Bogdan sa regizeze spectacolul si asa a aparut primul meu rol dupa scoala in mediul independent. La 7 ani de la premiera, simt din ce in ce mai tare ca este copilul meu de care trebuie sa am neaparat grija dintr-un simplu motiv: spune adevarul comic, dar crunt despre Romania", a marturisit actorul George Constantinescu.

"Pam Pam" a avut prima reprezentatie la Brasov, in noiembrie 2006, si a fost jucat in diferite locatii din Bucuresti si din tara. Spectacolul a participat si la festivaluri precum "25 de ore de teatru non-stop" la Sibiu sau la "Festivalul de Teatru Underground" de la Arad.

George Constantinescu este actor si project manager al Teatrului de Arta Bucuresti. A jucat in numeroase spectacole si poate fi vazut in "Insomniacii", regizat de Sorin Militaru sau "Un barbat si mai multe femei", in regia lui Bogdan Husanu.

TAB este un organism independent dedicat artei actorului si a fost infiintat in 2010 dupa patru ani in care a functionat sub o alta titulatura. Pana in prezent, TAB are sapte productii, printre care se numara "Insomniacii", "Un barbat si mai multe femei", "No uman No crai", care au avut peste 150 de reprezentatii, atat in sali clasice, dar mai ales in spatii neconventionale.

Compania de teatru independenta Trilic a lansat pe 31 ianuarie o serie de spectacole si evenimente artistice care vor avea loc in clubul Cool Cat din Bucuresti. Printre spectacolele jucate in clubul din Capitala se numara "Omul cu flori de mac crescande din mana de trecatori", interpretat de Ciprian Isidor, dupa un text de Daniil Eldar, "Monoloagele vecinului", cu/de Laurentiu Banescu sau "Acasa" regizat de Razvan Ropotan dupa un text de Stefan Caraman, interpretat de Ruxandra Coman.

×