x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Éva Imre nominalizat la Premiul UNITER, Festivalul Internațional de Teatru Interferențe primește Premiul de Excelență „Ion Caramitru”!

Éva Imre nominalizat la Premiul UNITER, Festivalul Internațional de Teatru Interferențe primește Premiul de Excelență „Ion Caramitru”!

de Magdalena Popa Buluc    |    16 Mar 2023   •   15:45
Éva Imre nominalizat la Premiul UNITER, Festivalul Internațional de Teatru Interferențe primește Premiul de Excelență „Ion Caramitru”!

Uniunea Teatrală Română (UNITER) a anunțat nominalizările la premiul UNITER al anului 2022.

Juriul de nominalizări alcătuit din Doru Mareș (critic de teatru), Maria Miu (scenograf), Victor Scoradeț (critic de teatru), Iris Spiridon (regizor) și Carmen Stanciu (teatrolog) a nominalizat pe Éva Imre pentru rolul Barbarul B. din spectacolul Tinerii barbari pe baza unui text de Miklós Vecsei H. și a improvizațiilor ale echipei de creație, regia Attila Vidnyánszky Jr., la premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Senatul Uniunii Teatrale din România, pe baza propunerilor primite din partea teatrelor şi a propunerilor membrilor Senatului UNITER în cadrul celei de-a 31-a ediții a Galei Premiilor UNITER va acorda Premiul de Excelență „Ion Caramitru” Festivalului Internațional de Teatru Interferențe, organizat de Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

×