x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Instituţii teatrale participă la Campania "Artiştii pentru artişti"

Instituţii teatrale participă la Campania "Artiştii pentru artişti"

26 Mar 2010   •   00:00

Aproximativ 40 de instituţii teatrale din Bucureşti şi din ţară participă la Campania Naţională "Artiştii pentru artişti". Acest program, iniţiat de UNITER în 2002, vine în sprijinul artiştilor vârstnici cu probleme de existenţă, fiind totodată un semnal pentru public şi pentru autorităţi în legătură cu situaţia acestora.

Uniunea Teatrală organizează de fiecare dată, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului (care se sărbătoreşte la 27 martie), un spectacol-emblemă al campaniei. În acest an spectacolul se intitulează "În căutarea dorului pierdut", cu Tudor Gheorghe, şi va avea loc luni, 29 martie, ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Biletele se găsesc în reţeaua de magazine Vreau bilet: Unirea Shopping Center et.2; Pasajul Universităţii - Agenţia Trident Touring; Băneasa Shopping City - Carrefour Feeria; Sala Palatului; TNB şi online www.vreaubilet.ro

Instituţiile teatrale susţin cu această ocazie reprezentaţii în funcţie de programul sălilor. Şi-au anunţat participarea la campanie, în Bucureşti, Teatrul Masca, Teatrul Mic, Teatrul "Nottara", Teatrul Odeon, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu", Teatrul Luni de la Green Hours. Printre instituţiile din ţară se numără teatrele din Braşov, Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Naţionalele din Cluj, Iaşi, Craiova, Timişoara, Târgu-Mureş. Nu lipsesc nici teatrele pentru copii.

×
Subiecte în articol: teatru