x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Iubire cu bucluc în comedia premiată „Nimic nu-mi scapă”, din 11 noiembrie, la ARCUB

Iubire cu bucluc în comedia premiată „Nimic nu-mi scapă”, din 11 noiembrie, la ARCUB

10 Noi 2022   •   09:45
Iubire cu bucluc în comedia premiată „Nimic nu-mi scapă”, din 11 noiembrie, la ARCUB

Spectacolul care a primit Premiul Publicului la Festivalul de Comedie „Comic 7B”, „Nimic nu-mi scapă” în regia lui Mihai Baranga se joacă dumincă, 11 noiembrie, de la ora 19.00, pe scena de la Sala Mare ARCUB. 

„Nimic nu-mi scapă” este o comedie savuroasă despre iubire şi disimulare, regizată de Mihai Baranga şi adaptată după piesa din 1929 „Încurcă-lume” a scriitorului român A. de Herz. O intrigă ofertantă pentru actori recunoscuţi deja pentru umorul lor, spectacolul în cinci personaje spune povestea hilară a unui trio conjugal, în care situaţiile imprevizibile, uneori chiar absurde, generează umorul savurat din plin de public.

Din distribuţia spectacolului face parte actriţa Carmen Lopăzan, colaboratoare a Teatrului Nottara, a Teatrului de Comedie şi a Teatrului Naţional Bucureşti, cunoscută publicului şi pentru rolurile din filmele „Marţi, după Crăciun” (regia Radu Muntean) „Cealaltă Irina” (egia Andrei Gruzsniczki), „Camelia” (regia Marian Crişan). Alături de actriţa Carmen Lopăzan, pe scena de la ARCUB, urcă Aniela Petreanu, tânăra actriţă care s-a remarcat în seriale de televiziune, şi Andra Iulia Stoicescu, actriţă de teatru şi film cu multe apariţii în seriale şi emisiuni de televiziune. Distribuţia este completată de Cristi Toma, fondatorul unei trupe de teatru independent, cu roluri notabile în filmele lui Nae Caranfil, precum „Filantropica” sau „Restul e tăcere”, şi de Claudiu Maier, colaborator al trupei Divertis şi al Serviciului Român de Comedie, actor de teatru, televiziune (Las Fierbinţi) şi film (Povestiri din epoca de aur) şi cu o experienţă de peste zece ani în improvizaţie.

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe acub.ro, bilet.ro și de la casa de bilete ARCUB.

Preţuri bilete:

Cat.I - 50 de lei;

Cat.II - 35 lei.

 

SÂMBĂTĂ 11 NOIEMBRIE 2022, ORA 19.00

Nimic nu-mi scapă

După: A. de Herz

Cu: Carmen Lopazan, Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Cristi Toma, Claudiu Maier

Regia: Mihai Baranga

Scenograf: Cristina Barbu

Lumini: Ionel Nitulescu

 

×