x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru „KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi” - PREMIERĂ la Teatrul EXCELSIOR

„KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi” - PREMIERĂ la Teatrul EXCELSIOR

de Magdalena Popa Buluc    |    26 Oct 2022   •   06:10
„KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi” - PREMIERĂ la Teatrul EXCELSIOR

Teatrul EXCELSIOR prezintă premiera spectacolului KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi, regia Sânziana Stoican, scenografia Valentin Vârlan: pe 29, 30 octombrie și 2 noiembrie, ora 19:00. Producția reprezintă premiera abolută în România a piesei The Sweet Science of Bruising, a autoarei britanice Joy Wilkinson.

Descoperiți povestea fascinantă a patru tinere care decid să se elibereze de corsetul societății pentru a-și cuceri libertatea. Violet Hunter, Polly Stokes, Matty Blackwell și Anna Lamb urcă în ring pentru titlul de „Campioană Mondială la Box”, dar ceea ce câștigă, cu adevărat, surclasează orice trofeu. Ele luptă, la propriu pentru drepturile lor – pentru tot ceea ce le este refuzat în lumea plină de tabuuri și prejudecăți a Angliei victoriene.

Alături de Oana Predescu, Andreea Hristu, Dana Marineci și Andreea Șovan – interpretele celor patru eroine pugliliste – îl veți descoperi pe Mihai Gruia Sandu, în rolul carismaticului Profesor Charlie Sharp, cel care le propulsează în lumea boxului. În roluri secundare memorabile, îi veți vedea pe actorii trupei EXCELSIOR, Annemary Ziegler, Cosmina Dobrotă, Alex Călin, Ovidiu Ușvat și Doru Bem.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×