x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Lipscani: Passe Partout iese la rampa cu un spectacol medaliat

Lipscani: Passe Partout iese la rampa cu un spectacol medaliat

de Anca Nicoleanu    |    02 Mar 2011   •   15:04

Compania Passe Partout Dan Puric a pregătit pentru joi, 3 martie, de la ora 19, la Teatrul de pe Lipscani, spectacolul "Doi dintre noi", o poveste despre anotimpurile iubirii, pe care o puteţi descifra la orice vârstă. Preţul biletelor este de 30, respectiv 25 RON. Conceput şi realizat de doi actori valoroşi, Ana Pepine şi Paul Cimpoieru, spectacolul a obţinut medalia de aur în 2010, la Festivalul Internaţional de Dramă şi Pantomimă de la Belgrad. “Doi dintre noi” este o poveste despre iubirea ca joc al întâmplării, iubirea cu toate feţele ei, mereu nouă, niciodată încheiată. Săptămâna trecută, spectacolul s-a jucat la Frankfurt, iar publicul german a primit cu entuziasm “Doi dintre noi”.

Dan Cimpoieru a intrat în Compania de Teatru Passe Partout DP în 2004 şi poate fi văzut în spectacolele "Don Quijote", "Royall Fashion", "Noi", "Toţi Cinci". Colaborează ca artist independent la teatrele din Bucureşti, la Centrul Naţional al Dansului, şi ca coregraf/trainer de mişcare scenică în Viena. Tot în 2004 a intrat în compania condusă de Dan Puric şi Ana Pepine, absolventă a Facultăţii de Teatru şi Film Bucureşti, secţia Marionete, ca şefă de promotie. Aici poate fi văzută în spectacolele “Toţi cinci”, “Noi” şi “Necuvintele”.

Compania Passe Partout DP a fost înfiinţată de către Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori şi profesionişti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de până în 35 de ani. Ca mentor şi conducător al acestei companii, Dan Puric a urmărit îndeaproape evoluţia membrilor, conducând numeroase antrenamente de step, pantomimă, dar şi invitând la conducerea acestor antrenamente personalităţi din diferite domenii (Bobby Rubenstein – SUA , Dakmar Brenda – Austria, Zhu Rong Fu – China).

×
Subiecte în articol: teatru passe partout lipscani