x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Magia rămâne la Sibiu!

Magia rămâne la Sibiu!

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Dec 2020   •   12:26
Magia rămâne la Sibiu!
Sursa foto: Magicianul Christianis

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu lansează producția „Tainele Magiei”. Povestea – video cu Magicianul Christianis va fi disponibilă până la finalul anului, gratuit, pe teatrulgong.ro și pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

 

„Chiar dacă anul acesta nu am mai putut aduce magia pe scena Teatrului Gong, rămânem conectați cu publicul nostru printr-un cadou digital. Ediția din acest an a Sibiu Magic Show a fost anulată din cauza pandemiei, dar suntem optimiști că ne vom reîntâlni la anul cu un program ce va face imposibilul să devină posibil”, mărturisește Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

 

Cel mai îndrăgit magician al orașului revine la Sibiu cu un spectacol – atelier, ce îl are ca invitat surpriză pe Moș Crăciun. Magicianul Christianis a pregătit un spectacol – atelier în care își dezvăluie arta spre uimirea și amuzamentul celor mai mici. Timp de 50 de minute, participanții pot afla secretele unor numere de iluzionism și prestidigitație pe care le vor putea executa, mai apoi, în fața prietenilor sau a familiei. Programul include, de asemenea, o serie de prezentări scurte ale unor momente de magie prezentate de-a lungul timpului în cadrul Sibiu Magic Show. Recreând atmosfera sărbătorilor de iarnă, povestea-video pregătită special pentru Sibiu propune o călătorie fantastică ce promovează creativitatea și o gândire logică. Vizionarea acestui material ar trebui să se facă sub supravegherea unui adult responsabil.

 

×