x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Maia Morgenstern, în "Love Stories" Metropolis

Maia Morgenstern, în "Love Stories" Metropolis

28 Aug 2011   •   21:00

Spectacolul "Love Stories" ("Labirintul") de Radu F. Alexandru, cu Maia Morgenstern, Mircea Rusu si cu participarea inedita a lui Emil Hurezeanu, va avea prima reprezentatie la Teatrul Metropolis, joi, 1 septembrie, de la ora 19:00, in regia lui Claudiu Goga.

Spectacolul "Love Stories", desemnat castigatorul concursului "Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010", prezinta doua generatii, doua cupluri – parinti si copii, respectiv o emotionanta poveste a cautarilor de sine, un labirint al emotiilor si dra­me­lor existentiale.

"Love Stories" este un spectacol care vorbeste despre acceptare si autenticitate, despre fascinanta relatie intre autor si perso­najele lui, despre limite si despre tabuuri, despre adevarul care surprinde si socheaza. De fapt, spectacolul vorbeste despre matricea existentiala a fiecaruia dintre noi. In afara de Maia Morgenstern si Mircea Rusu, din distributia spectacolului "Love Stories" mai fac parte Diana Cavallioti si Alexandru Pavel. Totodata, Emil Hurezeanu va avea rolul de povestitor.

×