x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Moșul vine cu spectacole unul și unul la Teatrul Apropo

Moșul vine cu spectacole unul și unul la Teatrul Apropo

de Magdalena Popa Buluc    |    21 Dec 2022   •   12:45
Moșul vine cu spectacole unul și unul la Teatrul Apropo

PREMIERĂ

Întâmplări stranii în Pipera - spectacol imersiv

regie Radu Popescu

20, 21, 22 decembrie, în intervalul orar 17.00 – 21.00 (serii de la orele 17.00, 18.00, 19.00, 20.00) - Intrare liberă - CADOU DE CRĂCIUN

Un performance imersiv, în care limita dintre realitatea întâmplătoare și actul artistic regizat se șterge pe neașteptate. Scenariul construiește un traseu inițiatic care pornește din zona Universitate și de-a lungul căruia concretețea parcursului prin oraș se îmbină cu momente încărcate de semnificații.

Dată fiind particularitatea desfășurării și momentele de 1 la 1 (spectator – actor) locurile sunt limitate. Fiecare spectator va fi programat individual, în funcție de disponibilitatea de oră declarată la înscriere, în intervalul de timp dedicat spectacolului (experiența individuală durează între 60 și 80 de minute sau mai mult, după dorința spectatorului).

înscrieri la comunicare@teatrulapropo.ro

404 LOVE

- „La Ronde” de Arthur Schnitzler

concept  Ana Turoș și Teodor Ghiță

28.12.2022, ora 19:00

 

Teatru sub influența... spiritului! Știm, știm. Știm că aproape toată lumea pleacă. Dar venim cu o propunere rară pentru cei care rămân. Pentru „necăjiții" care lucrează de sărbători. Pentru „oropsiții" pe care o să-i prindă Revelionul în tură. Pentru cei care adoră solitudinea străzilor goale din București din acele zile. Pentru cei singuri, pentru cupluri sau pentru prieteni. Vă așteptăm cu șampanie. Noi doi vom începe mai devreme. Cu 4 pahare de șampanie mai devreme și vom juca amețiți, cu provocarea să nu ne ieșim din personaje și să ducem spectacolul la alt nivel și la capăt, bineînțeles. Suntem și noi curioși de cum o să iasă. Dar va fi bine. Doar vine Anul Nou, nu?

 

×
Subiecte în articol: Teatrul Apropo