x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Premieră: TRAUMA KINK la Teatrul Dramaturgilor Români

Premieră: TRAUMA KINK la Teatrul Dramaturgilor Români

de Magdalena Popa Buluc    |    15 Noi 2022   •   14:55
Premieră: TRAUMA KINK la Teatrul Dramaturgilor Români

Cât este kink și cât este traumă în plăcerile noastre? Cum putem să transformăm istoriile de abuz, queerness, consimțământ sexual într-o formă de rezistență?

Teatrul Dramaturgilor Români, în parteneriat cu Giuvlipen, prezintă un spectacol despre modul în care traumele timpurii și cele experimentate ca adulți ne definesc percepția asupra intimității și a plăcerii - 17, 18, 20 noiembrie, ora 19:00, sala „Ion Băieșu”.

Trauma Kink deschide conversația despre traumă într-un mod firesc, prin poveștile a cinci artiști care se deschid în fața publicului într-un demers performativ care îmbină elementele confesionale cu ficțiunea și imaginarul hedonist.

Un show despre traumă și hedonism, dincolo de definițiile de dicționar, dar mai ales despre puterea vulnerabilității care vindecă.

Trauma Kink - un spectacol curajos despre rezistența artiștilor în fața celei mai lungi perioade de instabilitate politică și sanitară. Un performance care prin abordarea inovatoare împletește dansul cu discursuri performative și dizolvă tiparele teatrale clasice în timp ce vorbește cu asumare despre traumă, kink, consimțământ sexual – despre toate lucrurile considerate încă tabu în societatea noastră.

Scena devine un spațiu în care poveștile subiective ale celor cinci artiști vindecă, eliberează și invită la chestionarea propriilor experiențe individuale. Un spațiu în care vulnerabilitatea înseamnă putere, în care vocile tuturor sunt amplificate și celebrate de comunitate.

 

×