x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Seri de jazz şi confesiunile lui Radu Beligan la ,,teatrelli: theatre, music and more’’

Seri de jazz şi confesiunile lui Radu Beligan la ,,teatrelli: theatre, music and more’’

28 Noi 2013   •   18:16
Seri de jazz şi confesiunile lui Radu Beligan la ,,teatrelli: theatre, music and more’’

Recent inaugurata sală ,,teatrelli: theatre, music and more’’, din incita sediului creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, continuă seria spectacolelor dedicate fenomenului artistic şi cultural de calitate.

Astfel, joi - 28 noiembrie, de la ora 20:00, iubitorii de jazz se pot delecta cu recitalul ,,Autumn Serenade’’ susţinut de Cristian Soleanu Trio, band ce îi are în componenţă pe Cristian Soleanu (saxofon), Alexandru Man (chitară) şi Răzvan Cojanu (basist). Invitatul special al evenimentului este Nadia Trohin, fostă studentă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, recunoscută pentru recompunerea în ritmuri de jazz, alături de pianistul şi compozitorul Mircea Tiberian şi de bateristul german Maurice de Martin, a câtorva piese interbelice celebre precum ”Du-mă acasă, măi tramvai” sau ”Vrei sa ne-ntâlnim sâmbătă seara’’. Preţul biletului este de 29 lei.

Seara de vineri, 29 noiembrie, o petrecem în compania maestrului teatrului românesc Radu Beligan şi a destăinurilor sale, reunite sub titlul sugestiv ,,Confesiuni despre artă şi viaţă’’, reprezentaţie ce va începe la ora 20:00. Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieţi de excepţie şi ni-l înfăţişează pe Radu Beligan în ipostazele de  actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care şi le-a asumat de-a lungul vieţii. Preţul biletului este de 57 lei.

Seria spectacolelor din acest weekend va fi închisă sâmbătă seara printr-un Recitalul de Jazz                 ,,Handmade Blues’’, album ce reprezintă cea mai recentă colaborare dintre Vali “Sir Blues” Răcilă şi pianistul Raul Kusak. Despre muzica lui Vali “Sir Blues Răcilă” specialiştii spun că se apropie de sunetul blues-ului de acum o sută de ani, de pe plantaţiile de bumbac din America de Sud. Vă aşteptăm pe 30 noiembrie, de la ora 20:00 să ne bucurăm de vibraţiile jazz-ului celor doi artişti remarcabili. Preţul biletului este de 29 lei.

Având o capacitate de 72 de locuri, cu o ambianţă chic şi primitoare,  ”teatrelli – theatre, music & more” se distinge în capitală ca o locaţie artistică de confort sofisticat.Prin aerul de intimitate, “teatrelli – theatre, music & more” îşi propune să ofere bucureştenilor un spaţiu multicultural valoros.

Situată central, în Piaţa Alexandru Lahovari nr.7, la câţiva paşi de Piaţa Romană, sala “teatrelli – theatre, music & more” va găzdui în fiecare joi, vineri şi sâmbătă, spectacole de teatru, muzică şi dans.
Biletele pot fi achiziţionate la sediul creart din Piaţa Alexandru Lahovari, nr.7 sau online (prin reţeaua de bilete Myticket.ro).

×
Subiecte în articol: Radu Beligan