x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru SECRETUL FERICIRII „pentru fiecare fericire tre` să fie și-o nefericire pe măsură… ”

SECRETUL FERICIRII „pentru fiecare fericire tre` să fie și-o nefericire pe măsură… ”

de Magdalena Popa Buluc    |    22 Ian 2023   •   14:30
SECRETUL FERICIRII „pentru fiecare fericire tre` să fie și-o nefericire pe măsură… ”

Duminică, 22 ianuarie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu” vă invităm la spectacolul SECRETUL FERICIRII de Alexandru Popa, regia Daniel Hara.

Corina Dănilă - o soție ideală,  Daniel Hara - un bărbat de succes,  Ioan Paraschiv – un prieten adevărat: aceasta este imaginea clișeizată a fericirii.

 

Însă atunci când secretele încep să iasă la iveală, cei trei sunt nevoiți să reconstruiască perspectiva în care văd și înțeleg fericirea.

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București vă invită așadar la un spectacol care explorează dinamica relațiilor din interiorul cuplului modern.

 

Cu mijloace psihologice minuțios utilizate și un dozaj fin al umorului și suspansului, spectacolul demontează stereotipurile despre rețeta clasică a „fericirii în 5 pași simpli” printr-un joc al manipulării țesut cu măiestrie, declanșând o avalanșă de emoții.

Scenografia spectacolului este semnată de Monica Alina Păduraru, muzica: Maximilian și Stema, concept afiș: Mădălina Sinoae.

 

×