x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul Național din București redeschide stagiunea de toamnă cu sălile din interior

Teatrul Național din București redeschide stagiunea de toamnă cu sălile din interior

04 Sep 2020   •   13:57
Teatrul Național din București redeschide stagiunea de toamnă cu sălile din interior

Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB) redeschide stagiunea de toamnă cu trei dintre sălile aflate în interior, la data de 16 septembrie. Spectacolele vor avea loc în Sala Mare, Studio şi Pictura.

Comedia scriitoarei israeliene Edna Mazia "Noii infractori" revine pe 16 septembrie pe scena Sălii Mari.

Între primele titluri ce revin pe afişul stagiunii se află "Micul infern" de Mircea Ştefănescu şi" Allegro ma non troppo" de Ion Minulescu (la Sala Mare), "Bârfe, zvonuri şi minciuni" de Neil Simon (la Sala Studio), "O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii" după un roman de Mark Haddon, "Figuranta" de Andreas Petrescu, "A fost odată în România" şi "Omul care a văzut moartea" de Victor Eftimiu  (la Sala Pictura).

Până la finalul lunii septembrie, reprezentaţiile în aer liber continuă la Amfiteatrul TNB. În cadrul proiectului "9G la TNB", va avea loc pe 15 şi 22 septembrie premiera spectacolului "M de la Murphy", conceput de Andrea Gavriliu.

"M de la Murphy" este un puzzle coregrafic, un spectacol de teatru fizic de o excepţională inventivitate şi forţă de expresie ce antrenează opt performeri, actori şi dansatori fantastici, ce aduc în faţa dumneavoastră, într-o oră de magie a mişcării, ironia, candoarea şi filosofia  frustă a legilor lui Murphy.

Spectacolele se vor desfăşura fără pauze, pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere.

Organizatorii recomandă achiziţionarea biletelor on-line. 

În cazul achiziţiei biletelor de la Casa de bilete, este îmncurajată utilizarea plăţii cu cardul contactless sau cu telefonul.

×
Subiecte în articol: TNB teatrul national bucuresti teatru