x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Toboşarii Yamato, live

Toboşarii Yamato, live

de Alex Revenco    |    27 Feb 2008   •   00:00
Toboşarii Yamato, live

Aflaţi pentru a treia oară în România, cu un show ce a fost răsplătit de aplauzele publicului spectator din întreaga lume, toboşarii japonezi ne vor încânta din nou cu un spectacol exploziv.

Aflaţi pentru a treia oară în România, cu un show ce a fost răsplătit de aplauzele publicului spectator din întreaga lume, toboşarii japonezi ne vor încânta din nou cu un spectacol exploziv.

 

 

Intitulat “Bătaia inimii” (Heartbeat, sau Shin-on în limba japoneză), spectacolul de sunet şi lumină, care va avea loc la 5 martie, ora 20:00, la Sala Polivalentă din Capitală, a avut un enorm succes încă de la lansarea sa, anul trecut. În consecinţă, doar în 2008 japonezii  au programat peste 240 de show-uri ce includ şi un spectacol în România. Pentru “Bătaia inimii”, biletele au preţuri cuprinse între 70 şi 160 lei, disponibile la magazinul Muzica, reţeaua Music Shop, casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Unirea şi Flanco Dorobanţi şi online, exclusiv în reţeaua Bilet.ro.

 

 

DE ZECE ANI. Compania Yamato the Drumers of Japan a fost fondată în 1993 de Masa Ogawa în provincia Nara, leagănul culturii japoneze. Toboşarii din Nara îmbină misticismul şi realismul muzicii şi dansului japonez într-o manieră spectaculoasă, demnă, explozivă, atrăgătoare. Călătoria lor muzicală în jurul lumii a început în anul 1998 şi până în prezent însumează peste 1.400 de spectacole în faţa a două milioane de spectatori. Toboşarii japonezi îşi iau foarte în serios rolul de promotori ai culturii nipone şi sunt foarte riguroşi în privinţa pregătirii spectacolelor, programul lor fiind unul foarte strict.

 

 

PROFESIONIŞTI. Acesta cuprinde o alimentaţie sănătoasă, respectarea orelor de studiu şi a celor de odihnă, 10 km de alergare în fiecare zi. Cei admişi în echipa Yamato sunt nişte profesionişti adevăraţi, care reuşesc de fiecare dată să uimească prin dăruire, ritm şi forţă de concentrare şi, nu în ultimul rând, prin valoarea interpretării.

alex.revenco@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: cultura