x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Michael Jackson Omagiul mamei, pe YouTube

Omagiul mamei, pe YouTube

de Anca Aldea    |    24 Iun 2010   •   00:00

Katherine a ales să-şi aducă omagiu fiului dispărut postând pe YouTube o înregistrare video în care le mulţumeşte fanilor pentru sprijinul acordat de un an încoace şi îi invită să cumpere noua sa carte, dedicată lui Michael.

Potrivit site-ului premiere.fr, cartea intitulată "Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Story" ("Niciodată să nu spui adio: povestea lui Katherine Jackson") va fi scoasă la vânzare sâmbătă, 26 iunie, doar la Beverly Hilton din Los Angeles, locul în care va fi organizată ceremonia de comemorare.

"Ştiu că Michael ar fi fost foarte onorat şi încântat dacă toţi fanii ar veni să aducă un omagiu vieţii sale. Aş vrea să mulţumesc tuturor fanilor lui Michael pentru sprijinul acordat mie şi familiei de un an încoace. Dacă Michael ar fi aici, v-ar spune <> (Vă iubesc şi mai mult)".

Cartea, care conţine 150 de pagini cu fotografii cu Michael şi povestiri ale lui Katherine, poate fi cumpărată de pe site-ul www.jacksonsecretvault.com (ediţia printată costă aproape 60 de dolari, iar cea în format electronic - aproape 9 dolari. În acest week-end se va percepe un discount de 35%).

Potrivit TMZ.com, avocatul care se ocupă de averea lui Michael a declarat că omul de afaceri Howard Mann, care se a investit inclusiv în jocuri de noroc pe internet şi care a ajutat-o pe Katherine să publice cartea, profită de prietenia familiei Jackson şi "îi va răni pe copiii cântăreţului", deoarece nimeni nu are deocamdată drept asupra moştenirii lăsate de Michael. Mann a declarat pentru TMZ că va face publice, în ziua comemorării, 273 de cântece necunoscute ale Regelui muzicii pop. 

×
Subiecte în articol: michael jackson