x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Avocatul în cauza KOVESI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI i-a apărat și pe Mazăre și Carabulea la CEDO

Avocatul în cauza KOVESI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI i-a apărat și pe Mazăre și Carabulea la CEDO

de Dan Constantin    |    07 Mai 2020   •   14:45
Avocatul în cauza KOVESI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI i-a apărat și pe Mazăre și Carabulea la CEDO

Avocatul care a susținut la Strasbourg cauza cu număr de identificare 3594/19 „KOVESI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI”  este N.T. POPESCU, potrivit motivației CEDO publicate în 5 mai 2020 . Deliberarea în procesul Kovesi a avut loc în 24 martie 2020, urgența fiind acoperită de articolul 41 din regulamentul CEDO,care arată că decizia de a judeca peste rând poate fi luată de șeful instanței.  

Pentru că există mulți avocați POPESCU, încercăm să ne orientăm pentru aflarea identității apărătorului ales de C.K.

În Baroul București figurează Nicoleta Popescu, iar adâncind căutarea găsim și numele TATIANA. Deci N.T. POPESCU are cele mai mari șanse să fie persoana care a obținut încrederea Codruței Kovesi,după ce fosta șefă a DNA FUSESE DEMISĂ PRIN DECRETUL SEMNAT DE PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS.. 

Arhivele electronice o indică pe avocata Nicoleta Popescu dând amănunte în ianuarie 2019 despre primirea cererii Codruței Kovesi la CEDO. Deci suntem pe calea cea bună.

Pe site-ul avocatei găsim informații în plus care indică un grad mare de certitudine că N.T. POPESCU ESTE ACEIAȘI PERSOANĂ CU NICOLETA POPESCU.

 Aflăm că Nicoleta Popescu este expert APADOR-CH și are ca specializare și reprezentarea clientelei la CEDO. Între succesele anterioare , care au recomandat-o clientei Kovesi , avocata Nicoleta Popescu menționează  câștigarea la Curtea de la Strasbourg în dosarele unor nume celebre . Mazăre și Carabulea au fost reprezentați în procesele pe care le-au câștigat împotriva statului român de NICOLETA POPESCU. Că ulterior cei doi au devenit „clienții” Codruței Kovesi,  este o altă poveste. În procesele lor  derulate în instanțele din țară în care au fost acuzați de DNA, ei au avut alți apărători care nu avut același succes ca demersurile de la CEDO. 

 

×