x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Băsescu, un laş abject pentru o Românie tolerantă!

Băsescu, un laş abject pentru o Românie tolerantă!

de Dan Tomozei    |    24 Iul 2012   •   14:06

Prin urmare, curajosul presedinte a clacat in fata sondajelor de opinie prabusindu-se in ridicol, rupandu-si din nou gura in propriile declaratii. Sambata, in timp ce racnea in microfoanele mitingului de la Iasi, suspendatul presedinte Traian Basescu spunea ca democratia poate fi aparata prin prezenta la vot. Luni, la cateva zeci de ore dupa, acelasi personaj, inconjurat de nulitatile morale din PDL, s-a rasucit si se roaga de popor sa nu se prezinte la vot, pentru ca asta este singura sansa de a scapa de demitere.

Scarba in fata unui barbat care nu stie sa fie barbat este o senzatie care nu spune nimic. Acum il cred pe Traian Basescu capabil sa planga in fata plutonului de executie, sa se milogeasca, sa isi scoata ochii numai sa nu fie executat. In comparatie cu el, Nicolae Ceausescu a fost un caracter de neegalat niciodata, iar sinucigasul Adrian Nastase o lectie de barbatie, prin comparatie cu lasul Traian Basescu. Cel care se intorcea cu hahaieli la baile de multime acum fuge disperat de popor. Un popor tolerant si needucat, imatur si ieftin, capabil sa creada in astfel de marote, in acest tip de sfertodocti barbati de stat, care in Romania ajung presedinti.

Pe 29 iulie, la Ambasada Romaniei din Beijing, voi vota: DA! Pentru ca inca odata Traian Basescu sa isi bata joc de vointa romanilor, in cazul in care prezenta la urne a celor care vor vota va fi de sub 50% + 1, desi zdrobitor in favoarea demiterii.

×