x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Bloggerul Mistreţu din Japonia anunţă că l-a reclamat pe Ponta la Parchet. Procurorii confirmă primirea inclusiv a încă opt reclamaţii similare

Bloggerul Mistreţu din Japonia anunţă că l-a reclamat pe Ponta la Parchet. Procurorii confirmă primirea inclusiv a încă opt reclamaţii similare

de Victor Ciutacu    |    28 Iun 2012   •   13:28
Bloggerul Mistreţu din Japonia anunţă că l-a reclamat pe Ponta la Parchet. Procurorii confirmă primirea inclusiv a încă opt reclamaţii similare
UPDATE: Parchetul General a confirmat primirea pe mail a plangerii de la Mistretu, adaugand ca azi s-au mai inregistrat opt plangeri similare.
Pe contul de facebook al Iuliei Motoc, judecator la Curtea Constitutionala al carei mandat a fost contestat de Titus Corlatean, Marius Mistretu, un blogger roman traitor in Japonia, onorabil proprietar de restaurant preocupat de mersul democratiei in tara de origine, devenit cunoscut dupa ce a relatat live cutremurul devastator care a culminat cu distrugerea centralei de la Fukushima, anunta ca l-a reclamat pe Victor Ponta la Parchet (nu spune si care dintre ele). Considerand ca Romania e reprezentata la Bruxelles "de un dublu uzurpator", acesta crede ce sesizarea lui nu va avea vreun efect (chipurile, din motive constitutionale), dar mizeaza pe numarul mare al celor dispusi sa i se alature prin modalitati similare de actiune "ca mod de exprimare a indignarii din partea cetatenilor".
Acum cateva zile, bloggerul Mistretu, intre altele suparat pe socialisti ca ar ameninta-o cu moartea pe Monica Macovei, a formulat pe blog un denunt cetatenesc catre directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.
"Aveti un detinut evadat. Numele lui este Adrian Nastase, nascut in 1950, 22 iunie, condamnat definitiv si irevocabil de ICCJ la doi ani cu executare. Permiteti-mi sa va anunt ca am aflat din presa unde se ascunde. Detinutul Adrian Nastase se afla internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca nr.8, Sector 1, Bucuresti. Va invit sa va recuperati detinutul de acolo.

Intrucit, ministrul de Interne in functie, Ioan Rus, este complice cu evadatul, folosind, in scop personal, persoane cu aparenta de politist pentru a mima paza in salonul detinutului, sfatul meu este sa nu sesizati organele MAI, ci sa va recuperati direct detinutul", se arata in postarea nervoasa a petentului online. In final, el il sfatuieste oficial pe seful puscariilor sa depuna sesizari la Parchetul General impotriva ministrilor Ioan Rus si Titus Corlatean si, respectiv, a doctorului Radu Macovei, managerul Spitalului de Urgenta Floreasca.
Stire in curs de actualizare...

×