x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Coabitare prin coitus interruptus

Coabitare prin coitus interruptus

de Robert Veress    |    17 Aug 2012   •   05:04

Coabitare-n-sus, coabitare-n-jos... Mai baieti, sa ne-n-telegem, ce facem noi aici, ne luam tara-napoi sau prostim lumea? Dam rahatul la o parte cu furtunul sau luam, cu penseta, o proba de excrement, ca s-o analizam in laborator?

Pai, domnu’ Ponta, parc’atunci cand ati declansat procedura de demitere, era cu 'asa nu se mai poate'. Gata, v-ati racorit, se poate din nou? Ciudat, a fost o vara fierbinte...

Domnu’ Basescu si matale ziceai ca astia de vor sa te demita sunt tradatori de neam si de tara. Pai tradarea se impusca, nu se coabiteaza!

Stimabililor, ati declansat o batalie politica pe viata si pe moarte. Duceti-o pana la capat, nu va-ntrerupeti inainte de climax, ca nu mai putem s-o lungim doi ani de zile, ce nu pricepeti?! Romania e ca o femeie pe care voi ati gadilat-o, ati mumulit-o, ati dus-o pana aproape de juisare... Si-acu vreti s-o lasati ne-? Sunteti barbati politici sau niste fatalai?

Uite cum vine treaba: o mare parte din cei 7.403.836, cati am votat 'Da' la referendum, minus voi, plus cei care n-au putut vota din motive obiective, nu mai putem nici cu cetateanul in tricoul albastru, nici cu aia de-i butoneaza! Or fi si dintre cei care au votat pentru 'liniste', si-acum, chiar daca votul le este furat, prefera acea caterinca pe care ne-ati servit-o in ultimii opt ani – coabitare-n-parandaraduri. Dar, eu zic ca sunt mult mai multi cei care au ajuns la limita rabdarii.

Ce-nseamna ca nu mai putem? Inseamna ca, dupa 21 august, daca se consfinteste operatiunea de lichidare a votului democratic si voi, astia, revolutionarii din palate (din Palatul Parlamentului si Palatul Victoria) nu puneti piciorul in prag, il vom pune noi si va vom da si pe voi la o parte.

×