x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale De ce vrea USL să controleze justiţia

De ce vrea USL să controleze justiţia

de Victor Ciutacu    |    19 Iul 2012   •   14:17

Procurorul general al republicii e femeie, n-a facut armata, a fost avansat colonel. A copiat de pe net referate la doctorat si chiar concluziile altui autor de teza, a furat o lucrare de diploma si a facut-o carte doar inlocuind Moldova cu Romania. USL vrea sa controleze justitia. Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului recunoaste cu seninatate ca i-au scris altii lucrarile din timpul studiilor doctorale si se scuza pueril ca nu stia ca aia au tras aproape tot la sapirograf. USL vrea sa controleze justitia.

Fostul sef al Fiscului e invinuit pentru infractiuni conexe evaziunii fiscale, iar fostul sau sef de cabinet e urmarit international pentru organizarea unui grup infractional de evazionisti si contrabandisti. USL vrea sa controleze justitia. STS instaleaza ilegal linii secretizate de telecomunicatii la un sediu de campanie electorala, seful institutiei e liber, pe functie si suparat ca-l intreaba lumea de ce. USL vrea sa controleze justitia.

Presedintele suspendat stie elemente din dosarele penale care nu s-au transformat in rechizitorii si, la randul lui, e beneficiar de suspendarea a trei dosare penale care-l privesc pe motiv de imunitate pem durata mandatului. USL vrea sa controleze justitia. Romania plateste despagubiri pentru abuzurile facute de procurorul care conduce DNA. USL vrea sa controleze justitia.

×