x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Ponta va reveni după ZIUA SUA și va ieși în public la ZIUA FRANȚEI!

Ponta va reveni după ZIUA SUA și va ieși în public la ZIUA FRANȚEI!

de Dan Constantin    |    27 Iun 2015   •   21:52
Momentul revenirii in Romania a lui Victor Ponta da nastere la multe supozitii legate de calendarul politic mai putin corelate cu starea medicala efectiva a pacientului.
 
Recuperarea este decisa de medici si programul nu se deruleaza in functie de ritmul politic si crizele provocate din tara.
 
Dupa ultimul anunt facut de Victor Ponta, care precizeaza ca recuperarea impune inca o saptamana de tratament in Turcia, facem cateva estimari privind data revenirii premierului in tara si  aparitiiei in public.
 
In 4 iulie este Ziua Nationala a Statelor Unite care este marcata la Bucuresti printr-o receptie la ambasada. Premierul nu va putea fi prezent din motive medicale si pentru a nu da nastere si la alte speculatii, nu va reveni in tara pana in 4 iulie.
 
Locul va fi suplinit de premierul interimar Gabriel Oprea.
 
Anul trecut, vedeta receptiei a fost judecatoarea Camelia Bogdan care avea in mana procesul lui Dan Voiculescu, pe care l-a rezolvat conform indicatiilor.

Anterior, locul de stea a receptiei de pe peluza ambasadei a fost ocupat de Elena Udrea , potrivit unor surse diplomatice, are viza de intrare in SUA suspendata.
 
Victor Ponta va avea posibilitatea sa iasa pe ''scena'' la receptia de la Ambasada Frantei, cu ocazia Zilei Nationale din 14 iulie. Locul a fost  in anii trecuti un prilej de stralucire pentru Victor Ponta si de reafirmare a unui parteneriat potentat  de Presedintele si Guvernul socialist de la Paris.
 
Depasarea cu ajutorul aparatelor medicale a greutatilor de deplasare va sublinia legatura, facuta chiar cu eforturi, a premierului cu aliatul traditional. 
 
Pronosticul nostru se impleteste cu urarile de insanatosire si de recuperare a prerogativelor functiei de prim ministru al Romanie.

×